Loading color scheme

Víte, jaký typ sukně vám sedí?

Sukn-Pietro-Filipi-Fashion-Arena-Prague-Outlet-pvodn-cena-3490-K-outletov-cena-2243-K S jarem je mimo stoupajících teplot neodmyslitelně spojena obměna šatníku za vzdušnější a pestřejší oblečení. Prostor dostávají kousky s vypasovanějšími střihy podtrhujícími ženskost a jemnost. Konec konců, kterou z žen by nepotěšila mužská pozornost, kterou vyvolá právě dobře padnoucí sukně různého střihu a délky? Ať už si v sukních libujete, nebo jste spíše „kalhotový typ“, určitě nezapomeňte navštívit Fashion Arena Prague Outlet, kde zaručeně najdete tu pravou pro vás. Víte, jaký střih se k vaší postavě hodí nejvíce?

Pouzdrová jednobarevná sukně patří mezi nadčasové střihy a sluší téměř všem ženám, štíhlým i plnoštíhlým. Látka s příměsí elastanu dokáže dokonale formovat postavu a z nedostatků učinit přednost. Ideální délka je do půli kolen doplněná lodičkami či sandálky na podpatku. Sukně Armani Outlet, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 4550 Kč, outletová cena 2730 Kč. Pásek Armani Outlet, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 1950 Kč, outletová cena 1015 Kč.

Pouzdrová sukně s výraznou aplikací na bocích je ideální střih pro ženy s chlapeckou postavou. Kapsy přidají bokům na objemu a tím opticky vymodelují boky i pas. Pozor, naopak pro ženy se širšími boky je střih nevhodný. Sukně Karl Lagerfeld, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 7199 Kč, outletová cena 5039 Kč. Sukně pouzdrového střihu s vodorovnými pruhy je ideální pro štíhlé až velmi štíhlé postavy, vzor dokonale vymodeluje a podpoří křivky. Pruhy opticky rozšiřují proto je tento typ zapovězen majitelkám širších boků. Sukně Steilmann, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 2599 Kč, outletová cena 1290 Kč.

Plisované sukně ovládají módní trendy několik posledních let. Dříve tento střih patřil mezi usedlé uniformní oděvy, nyní naopak patří do šatníku odvážnějších dam, které rády vystupují z davu. Nosí se od mini po midi délku a padne štíhlým i chlapeckým postavám. Devízou tohoto střihu je nepochybně možnost variabilního kombinování. Sukni můžete doplnit jak elegantní halenkou a lodičkami, tak ležérním tričkem s teniskami. Sukně Pietro Filipi, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 3990 Kč, outletová cena 2793 Kč.

Balonová sukně z nabírané nebo skládané látky působí dívčím hravým dojmem. Umí skrýt širší boky i pozadí. Nošení ale doporučujeme ženám se štíhlým pasem, jinak by tento střih nebyl lichotivý. Důležité je kombinovat tento střih s jemným přiléhavým svrškem, nejlépe bez vzorů. Už tak je totiž sukně svým střihem výrazná. Nižší postavy by měly volit obuv na podpatku, alespoň 5 cm. Sukně Armani Outlet, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 5460 Kč, outletová cena 3276 Kč.

Šifonová sukně působí na první pohled něžně až étericky, díky své snově lehké, vzdušné látce. Je ale vhodná spíš pro štíhlejší a drobnější ženy, kterým přinese nádech romantické elegance. Nabíraný šifon bohužel nekompromisně přidává na objemu. Nelichotí proto ani ženám s velkým poprsím neboť výsledný dojem ztrácí křehkost a tvar. Sukně Pietro Filipi, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 3990 Kč, outletová cena 2793 Kč.

Sukně v midi délce perfektně skryje silnější nohy a vypadá skvěle i s balerínkami. Mimochodem, takto ji kdysi nosívala módní ikona Audrey Hepburn. Pokud má žena silnější kotníky, lepší volbou jsou lodičky na podpatku, které opticky prodlužují nohy. Výhodou tohoto typu sukně je pohodlné nošení, díky aplikaci gumy v pase. Sukně Peak Performance, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 8199 Kč, outletová cena 4099 Kč. Sukně Pietro Filipi, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 3490 Kč, outletová cena 2243 Kč.

Originálním kouskem v šatníku mohou být sukně asymetrického tvaru s volánem. Elegantní sukně á la mořská panna je vhodná pro ženy se širšími boky. Volán ve spodní délce proporcionálně postavu vyváží. Není vhodné ji kombinovat s plochou obuví, neboť tento typ sukně délku nohou zkracuje. Naopak boty na vysokém podpatku dovedou outfit k dokonalosti. Sukně Pinko, obchod Marciano&Pinko, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 7750 Kč, outletová cena 2490 Kč.

Volnočasový model džínové sukně padne ženám se štíhlýma nohama a na škodu nejsou ani širší boky. Volán a asymetrie odvedou pozornost od problémových partií a opticky srovnají případné disproporce postavy. Sukně Desigual, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 2199 Kč, outletová cena 1539 Kč.