Loading color scheme

Premium Outlet Prague Airport je nový název outletu u pražského letiště

L1060082 Od března používá outletové centrum u Letiště Václava Havla nový název Premium Outlet Prague Airport. Plánovaná změna názvu souvisí s říjnovým odchodem španělské společnosti Neinver, která vlastní původní značku Prague The Style Outlets. Současným provozovatelem POP, jak ve zkrácené verzi outlet sama nazývá, je česká investiční společnost KAPRAIN.

V Praze 7. 3. 2019 V těchto dnech se mění původní název outletového centra v Tuchoměřicích z Prague The Style Outlets na zcela novou značku Premium Outlet Prague Airport. "Nový název lépe definuje budoucí profil našeho outletového centra. Kromě lokace v blízkosti letiště je to právě naše prémiovost. A to nejen ve složení našich obchodů a zastoupených světových i lokálních značek, ale také samotného interiéru centra, jeho atmosféry, služeb, celkového zážitku z nakupování. Kdybychom použili příměr s cestováním letadlem, tak naší ambicí je přinášet zážitek typický pro první třídu, ale za cenu economy." vysvětluje původ názvu Jakub Dlouhý, marketingový ředitel centra.

Nový název POP je hravý a logo složené jakoby z bublinek doplňuje tvar letadla. Poloha centra je tak i ze zkrácené verze názvu zcela jasná. "Nová vizuální stránka centra nabízí mnoho možností pro kreativní zpracování kampaní a věříme, že pro milovníky módy a nakupování budeme atraktivní, hraví a originální. Pomáhá nám k tomu složení portfolia našich značek, které plánujeme dále rozšiřovat. Naše služby a servis budeme nadále zlepšovat a rozvíjet." dodává ještě Jakub Dlouhý.

Outletové centrum POP je unikátní svou interiérovou architekturou a návštěvníci se zde mohou cítit jako na procházce uličkami staré Prahy. Centrum je oceňované i odbornou veřejností, o čemž svědčí vítězství v soutěži Best of Realty 2018.

Zastoupeny jsou zde značky Karl Lagerfeld, Armani Exchange, Gant, Bogner, Palmers, Barker Shoes, Guess, Barbour, Burberry, Luca Bertelli, La Martina, Prada, Desigual, Fendi, Jacob Cohen, Home and Cook, Delsey, Gucci, Hamleys, Retro Jeans, Blažek, Triumph, Versace a mnoho dalších.

Některé obchody v České republice zatím jinde nenajdete a v POP jsou k dostání za úžasné outletové ceny. Jsou to módní Marina Militare, Frankie Morello, Corso Roma, Imperial a Harmont & Blaine.