Loading color scheme

HERBADENT bylinná ústní voda: Nový obal, stejná, léty prověřená receptura. Směs extraktů a silic ze 7 léčivých rostlin působí protizánětlivě a to bez použití chemických barviv!

ustni-vodalahev Klíčové pro zdraví zubů, dásní a celé dutiny ústní je primárně správné čištění zubů, důležitá je volba kvalitního kartáčku, mezizubních pomůcek a samozřejmě zubní pasty. I ústní voda dokáže v mnohém pomoci. Bylinné ústní vody HERBADENT s obsahem bylinných extraktů a silic velmi účinně pomáhají redukovat mikrobiální biofilm a jsou vhodné na dlouhodobé užívání.

“Bakterie jsou přirozeným obyvatelem zdravé dutiny ústní a lidský organismus některé z nich potřebuje. V případě používání ústních vod s vysokým obsahem chemických antimikrobiálních látek může dojít k tomu, že se eliminují i „potřebné" obranné bakterie a ty škodlivé pak mají mnohem snazší pozici pro rychlé namnožení. Paralela s antibiotiky a střevní mikroflórou je jednoznačná. Ústní vody je tedy třeba užívat s rozmyslem a vybírat si ty na přírodní bázi, které nechávají ústní flóru (bakterie) v přirozeném a rovnovážném stavu,” říká MUDr. Pavel Smažík,
Předseda asociace Czechdent.

Tradiční česká značka Herbadent, která se může pyšnit prokazatelnou účinností svých výrobků, po kompletním rebrandingu přichází s nadčasovými obaly. Kombinace zelené a černé odkazuje k tradici a historii značky založené roku 1897. V nových obalech zůstává zachováno jedinečné a léty prověřené složení. Unikátní kombinace léčivých rostlin vedle protizánětlivého, protikrvácivého a hojicího účinku zvyšuje odolnost proti bakteriím a virům.
Hlavní složkou dentální řady HERBADENT je 7 rostlinných bylin, jež svojí kvalitou musí odpovídat nárokům kladeným na suroviny určené pro výrobu léčiv. Kontrolují se již při jejich výběru od dodavatelů bylin a pak v celém výrobním procesu – vyrábí se podle SVP praxe, na stejné úrovni kontroly jako při výrobě léčiv.

HERBADENT – bylinná ústní voda
HERBADENT bylinná ústní voda je určena k výplachům a k pravidelné celkové hygieně dutiny ústní. Každodenní používání HERBADENT bylinné ústní vody zlepšuje péči o dutinu ústní a napomáhá při snižování rizika zánětů, vzniku zubního kazu a parodontózy.

HERBADENT bylinná ústní voda je vyrobena z unikátní a klinicky ověřené směsi extraktů a silic ze 7 léčivých rostlin: extraktu řepíku, heřmánku, šalvěje a nátržníku a silic mátové, hřebíčkové a fenyklové. Vychází z tradiční receptury, je vyrobena bez použití chemických barviv. Pomáhá udržovat zuby, dásně a sliznici dutiny ústní ve výborném stavu. Je vhodná pro každodenní použití i pro pravidelnou ústní hygienu při zánětech dásní, krvácení nebo parodontóze.
Návod k použití: Výplach úst provádějte ráno a večer po dokonalém vyčištění zubů. Několikrát důkladně vypláchněte celá ústa a ústní vodu vyplivněte. Pro maximální účinek výplachu se doporučuje následující půlhodinu nejíst a nepít.