Loading color scheme

Valentýnský knižní tip: Terapie sdílením vol. 2 #valentynskaedice

-Terapie-sdlenm-vol-2

Víš, já bych už na tebe zapomněl ale zbyl mi po tobě ten opar. / Bud si na sebe zvykneme ted a nebo nikdy !!!!!!! Vyber si! / Já Ti nelžu, ta pravda se vyvíjí. / Dyt jsme spolu ani nebyli ty trubko / Nerozumím tvým pocitům bez smajlíků. / Nechejme to teďka vyhnít a pak se uvidí :D / Jsou určité věci, přes které vlak nejede a ani přes tebe. / Já nevím proč mě už nechceš, já jsem krásnej chlap, mě chce každá! / Víš, hodně holek udělalo tu chybu, že mi daly šanci. Ty jsi první holka co udělá chybu, že mi tu šanci nedá.

Ester Geislerová a Josefina Bakošová před časem zveřejnily několik mrazivých a zároveň cynický úsměv vzbuzujících vět, kterými se jistý muž rozešel s jejich kamarádkou. Toto malé gesto spustilo lavinu; během následujících týdnů jim čtenáři začali posílat své rozchodové věty. Netrvalo dlouho a vznikla kniha Terapie sdílením, jež zaznamenala tak velký úspěch, že její pokračovaní bylo jen otázkou času. Terapie sdílením vol. 2: Valentýnská edice je na světě! Tentokrát nejen o trpkém rozcházení, ale také o vztazích jako takových – někdy úsměvných a někdy až krutě smutných.

K smskám, chatům a mailům s rozchodovými větami přibyly i záznamy běžné vztahové komunikace, dialogy, monology, oslovení, vtípky, škádlení a zvolání. Romantické, bizarní, absurdní, poetické, humorné a úmorné, ubohé i srabácké. „Příspěvky nám chodí v řádu desítek denně. My je ukládáme, třídíme a vybíráme ty, které reprezentující unikátní vztahové okamžiky," píší autorky v úvodu Terapie sdílením vol. 2. Osobní sdělení jsou v knížce přehledně uspořádána pod hashtagy, například: Milenialove, Macho, Zlobivky, Postrozchody, Ezo, Shorts, Debilove... Nejnovější knižní počin kreativní dvojice Ester & Josefina je originálním valentýnským dárkem, nad kterým se můžete společně zasmát nebo si i pobrečet. A v krajním případě se inspirovat.