Loading color scheme

V nové kolekci Dominoté francouzské značky Gien se spojily tradiční vzory z 18. století a moderní přístup

LuxurytableczDOMINOTe-Melke-talire-Roses-sada-4-kusu-Gien-cena-3780-Kc---image-1 Před vznikem kolekce Dominoté spojily síly francouzská značka Gien sídlící na břehu řeky Loiry a pařížské studio Antoinette Poisson známé svými jedinečnými vzory, které propůjčuje zejména domácímu dekoru či tapetám. Květinové vzory a vintage linky vypůjčené z 18. století propojili designéři značek s moderním přístupem, díky kterému se Dominoté hodí i do nových interiérů.

Nádobí Dominoté vzniklo díky tradiční technice dominoterie. Ručně malovanou tiskařskou práci razítkování vzorů s květinovými a geometrickými vzory využil mladý tým designérů Antoinette Poisson, který je známý pro své originální výrobky a spolupráci s talentovanými malíři a grafiky. Tým vybral pět stylových předloh z 18. století a doplnil je o dvojitý ručně malovaný filet nebo-li okraj. Značka Gien pak dodala svou jedinečnou kameninu, která ji proslavila po celém světě.

Výsledná kolekce Dominoté překvapuje svou svěžestí, a to i přes dekor s několik set let starou historií. Užijte si každé jídlo nebo setkání u kávy jako slavnost francouzského královského dvora.