Loading color scheme

Den na podporu ženského sebevědomí v Atriu Flora

Foto1 Společnost ŽENY s.r.o. ve spolupráci s obchodním centrem Atrium Flora připravily pro všechny ženy akci s názvem Den, kdy se mám ráda. V sobotu 26. ledna od 12 do 17:30 hodin ožije obchodní centrum Atrium Flora jedinečným programem nachystaným pro všechny ženy, které dorazí na tuto nevšední událost.

V sobotu 26. ledna se v Atriu Flora uskuteční odpoledne věnované ženám. Den, kdy se mám ráda naplní bohatý program, jímž bude provázet moderátorka Mahulena Bočanová spolu se vzácnými hosty. Čekat na vás budou profesionálové, kteří vám pomohou vyřešit otázky týkající se zdraví i vzhledu. Od praktických lékařů, ale i terapeutů či poradců z oblasti zdravého životního stylu si můžete odnést cenné rady do života. Těšit se můžete také na odborníky na životní harmonii a spirituální múzy. Hýčkat vás budou ruce profesionálních stylistů, kadeřnic i vizážistek.

Kromě toho můžete navštívit praktické workshopy a zajímavé přednášky, které budou zaměřené na zdraví, krásu či sebevědomí. Odpoledne si můžete zpříjemnit slevami u partnerů akce v Atriu Flora. Pro každou ženu je navíc přichystaná malá pozornost a v tombole na vás budou čekat krásné dárky.