Loading color scheme

Vytříbené doplňky pro plesovou sezónu

Kabelka-Gebede-obchod-Versace-Jeans--Trussardi-Jeans-Fashion-Arena-Prague-Outlet-pvodn-cena-17-390-K-outletov-cena-8695-K Je vám tato situace povědomá? Během několika minut máte odcházet z domova. Přípravy vrcholí, šaty dokonale padnou, make-up i účes s outfitem perfektně ladí. Váš partner už netrpělivě přešlapuje u dveří a významně ukazuje na hodinky. Vy, ale stále stojíte bezradně před zrcadlem a máte pocit, že to ještě stále není ono. S rukavičkami nebo bez? Kabelku nebo psaníčko? Zlaté náušnice nebo stříbrný náhrdelník? Nenechte výběr doplňků na poslední chvíli, předejdete tak nejen módnímu faux pas, ale ušetříte si i zbytečné rozladění před očekávanou společenskou událostí.

Staňte se díky šperku oslnivým skvostem večera
Šperk pro slavnostní večer vybírejte s dostatečným předstihem, ať můžete promyslet všechny detaily. Materiál a barevnou kombinaci klenotu volte s ohledem na druh a odstín plesových šatů. Do šperku ale nemusíte investovat závratné částky. Skvěle budou vypadat kousky z kvalitního klenotnictví nebo přímo od designéra, ale odvracet se nemusíte ani od bižuterie. Samozřejmě by při výběru měl hrát také roli typ společenské události, osobnost a věk dámy, která šperk bude nosit. Obecně platí, že ženám tmavého typu sluší světlejší odstíny šperků. Úchvatný kontrast dokáží vytvořit růženíny, ohnivé granáty nebo bílé topasy a perly. Naopak dámy světlejšího typu mohou využít sytých a odvážných odstínů jako jsou drahé kameny jantar, korál, granát nebo tyrkys. Inspirovat vás může například Fashion Arena Prague Outlet. Náhrdelník značky Swarovski, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 4990 Kč, outletová cena 3490 Kč. Decentní náušnice ze zlaté oceli Klenoty Aurum, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 4030 Kč, outletová cena 2015 Kč.

Nebojte se experimentovat
Nebojte se svůj společenský outfit ozvláštnit extravagantním doplňkem. I na první pohled obyčejné černé koktejlky nebo overal můžete proměnit v nevšední záležitost. Nebojte se experimentovat a pokud zvolíte jednoduší outfit, dovolte si ho „rozbít“ výrazným doplňkem, například kabelkou. Fashion Arena Prague Outlet nabízí nespočet zajímavých druhů s nápaditými prvky, které budou třešničkou na dortu vašeho outfitu. Kabelka Gebede, obchod Versace Jeans & Trussardi Jeans, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 17 390 Kč, outletová cena 8695 Kč. Stejnou službu mohou udělat také neobyčejně elegantně a zároveň rebelsky navržené rukavičky. Rukavičky Karl Lagerfeld, obchod Karl Lagerfeld & Odd Molly, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 3190 Kč, outletová cena 2239 Kč.

Praktické a elegantní nezbytnosti každého gentlemana
Ano, ani pánové nemusí zůstat pozadu, právě díky kvalitnímu doplňku mohou vyšperkovat svůj outfit a vyjádřit svou osobnost. V okamžiku, kdy se na pozvánce objeví dress code „black tie“, zkušený muž ví, že ve svém šatníku bude muset sáhnout po smokingu. Pro tyto případy by pravý gentleman měl mít připraven v šatníku motýlek a smokingový pás, bez kterého se podle etikety na významné události neobejde. Pánský set – motýlek a pás Blažek, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 1490 Kč, outletová cena 1043 Kč. Vkusným a praktickým doplňkem může být také pokrývka hlavy. Klobouk Pietro Filipi, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 2790 Kč, outletová cena 1953 Kč. Pánský formální oděv by měl obsahovat taky stylové hodinky. Neměly by však na sebe příliš upoutávat pozornost, ale spíše příjemně doladit celkový vzhled outfitu. Skvělým příkladem jsou například hodinky značky Calvin Klein, které působí jednoduchým, ale přitom zároveň luxusním dojmem. Hodinky Calvin Klein, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 6880 Kč, outletová cena 3440 Kč.