Loading color scheme

Cesta ke kráse…aneb nikdy nekončící příběh

Cesta-ke-krse-oblka Kniha kosmetičky hvězd Vlasty Libotovské. Co je to kosmetika? Není jen prevencí proti stárnutí pleti a cestou ke zvýšení půvabu. Je spojencem v posílení sebevědomí ženy. Vlasta Libotovská - kosmetička, kterou vyhledávají české osobnosti i hvězdy světového formátu, vás zve do jejího království. Chce ve vás probudit chuť o sebe pečovat, rozmazlovat se a zkoušet ověřené receptury, které se osvědčily již u mnoha žen.

Krása není trvalá, proměňuje se spolu s námi. Je odrazem našeho zdraví, psychiky a péče, kterou sobě věnujeme. Péče je alfou a omegou, základní stavební kámen kosmetiky. Začít se sobě více věnovat lze kdykoliv. V knize Cesta ke kráse…aneb nikdy nekončící příběh, na které Vlasta Libotovská spolupracovala s Barborou Slavíkovou Literovou, najdete rady a triky vycházející z letité praxe vyhledávané odbornice. Každodenní rituály zlepší nejen stav vaší pokožky, ale i stav vaší duše.

„Začít o sebe více pečovat je jen otázka vašeho rozhodnutí. V této knize najdete moje rady a triky vycházející z mojí dlouholeté profese kosmetičky. Každodenní rituály zlepší nejen stav vaší pokožky, ale i stav vaší duše“, říká Vlasta Libotovská, která spolupracovala třeba i s hercem Seanem Connerym. „Jako bonus jsou jednotlivé kapitoly okořeněny o vtipné historky, které přinesl život přímo při péči o klientky,“ dodává autorka.