Loading color scheme

Něžná a zábavná kolekce Nöel rozveselí vaše Vánoce

LuxurytableczNoel-velk-ovln-podnos-Vista-Alegre-cena-2180-K Umělkyně a lisabonská rodačka Teresa Lima ilustrovala novou kolekci známé portugalské porcelánky Vista Alegre. Skotačivé obrázky v černo-červené kombinaci zdobí originálním způsobem bílý porcelán. Nádobí udělá radost všem mladým a hravým duším.

Hlavní roli ztvárňují v kolekci Nöel jelínek a zajíc, kteří si pohrávají s vánočními motivy. Důležitou symboliku tvoří též srdce a domov. Jejich autorka, ilustrátorka Teresa Lima, pracuje zejména na knihách pro děti a mládež a za svou práci obdržela řadu významných cen. „Vánoce jsou časem sdílení a hřejivé lásky, spojují rodinu a přátele, jsou příležitostí pro úsměvy a pomoc druhým. Proto jsem pro tuto kolekci zvolila jelena a zajíce. Jejich spojení symbolizuje univerzální lásku, která nehledí na barvu, pohlaví, rasu, věk nebo sociální status,“ vysvětlila umělkyně původ své inspirace.

Porcelán Nöel vynikne jako něžný a zábavný doplněk nejkrásnějších svátků roku a dodá každému formálnímu setkání jiskru hravosti.