Loading color scheme

Popusťte uzdu své fantazii a vyzdobte si domov vánočními vzpomínkami na dětství

LuxurytableczChristmas-Toys-Villeroy--Boch-cena-od-590-Kc-image-2 Novinky z kolekcí Christmas Toys a Christmas Toys Memory od značky Villeroy & Boch mají jediný účel - dodat vašemu domovu podmanivou atmosféru kouzelných Vánoc. Elegantně vyzdobený obývací pokoj, jídelna či kuchyně dokážou probudit tu správnou sváteční náladu. Vyberte si originální svícny, adventní kalendář, dárkové krabičky, prostírky, polštáře či dekorace a rozzařte svůj domov nostalgickými dekorativními prvky.

Začněte šířit slavnostní atmosféru již o adventu. Prostřete stůl tradičním gobelínovým běhounem či textilními ubrousky a ozdobte jej netradičním porcelánovým adventním věncem s typickými vánočními motivy. Tento ručně malovaný a zlacený kousek na sebe jistě strhne pozornost. Udělejte svým blízkým velkou radost a věnujte jim adventní kalendář, v jehož šuplíčcích se ukrývá dvacet čtyři krásných vánočních ozdob.

Zabalte drobnosti do netradičních balíčků. Vyberte si porcelánovou dárkovou krabici podle tvaru i motivu, který se bude nejvíce líbit obdarovanému. Pohodlně se opřete o zdobný gobelínový polštář, zapněte hrací strojek ve figurce Santy a nechte se přenést do dětských vzpomínek na zimní radovánky.