Loading color scheme

Tipy na halloweenské kouzlení pomocí barevných kontaktních čoček

VaseCockyczHalloweenViper Chystáte se na halloweenskou party, ale nejste zrovna fanynkou pracných a nákladných kostýmů, které beztak využijete jen jednou? Na večírku můžete zazářit i daleko přirozeněji a svoji masku postavit třeba na propracovaném make-upu. Halloweenskou „třešničku” mu dodáte pomocí barevných kontaktních čoček, které jsou dostupné v dioptrických i nedioptrických variantách na e-shopu VašeČočky.cz.

Barevných čoček existuje celá řada. „Na halloweenské party vyniknete s crazy barevnými čočkami, které překryjí vaši duhovku. Díky tomu si můžete propůjčit kočičí, hadí nebo pronikavě ledový pohled. Look pak stačí doladit výrazným líčením, účesem a halloweenský dresscode je dodržen,” radí Markéta Navrátilová, stylistka VašeČočky.cz.

Barevné a crazy kontaktní čočky jsou k dispozici v dioptrických i nedioptrických variantách. Moderní materiály umožňují výbornou propustnost kyslíku, čočky jsou tak pro oko naprosto bezpečné. V krycích barevných čočkách se ale nedoporučuje řídit a nejsou vhodné pro celodenní nošení. Takže před party nasadit, po party vyndat :)