Loading color scheme

Kolekce Bagatelle francouzské značky Gien vás přenese do posledních letních dní

LuxurytableczBAGATELLE-Velky-hrnek-s-podsalkem-Gien-cena-1760-Kc-image Posnídejte z nádobí, které vás vrátí do dnů zalitých sluncem a bohatství přírody. Novinka Bagatelle představuje eleganci a romantiku vtělenou do kvalitní kameniny tradiční francouzské značky Gien. Rostlinné motivy s výraznějšími fialovými a oranžovými tóny se prolínají s geometrickými lemy a společně tvoří originální duo, které rozzáří zahradní slavnost i minimalistický interiér.

V kolekci Bagatelle najdete nejenom tři druhy šálků s podšálky, čajovou konvici nebo talíře, ale též vázu, koláčovou formu, formu na muffiny, mísu na ovoce, šálek na vejce nebo prostírku a utěrku. Každý kousek představuje francouzskou poctivost při servírování jídla. Značka Gien s tradicí dlouhou skoro dvě století leží na břehu Loiry, kde vyrábí své kvalitní produkty do nejluxusnějších obchodních domů, jako jsou Galeries Lafayette, Printemps nebo Harrods.

Jedinečnost výrobků Gien je daná materiálem z okolí Loiry. Jílové hmoty, sádrové odlitky nebo glazury jsou tvořeny výhradně v této francouzské továrně. K výrobě běžného talíře je zapotřebí 26 ingrediencí a 30 zkušených řemeslníků.