Loading color scheme

Dopřejte své kuchyni elegantní a luxusní vzhled díky kvalitním francouzským utěrkám Garnier Thiebaut

LuxurytableczPIZZA-Pomodoro-Uterka-56-x-77-cm-cena-500-Kc Kuchyňské utěrky jsou velmi podceňovaným pomocníkem v domácnosti. Kromě toho, že pomáhají s úklidem, chrání kuchaře či kuchařku před horkem a chladem, dodávají místnosti styl a navozují útulný pocit. Je to jeden z nejčastějších předmětů, který v kuchyni bereme do ruky. Nebojte se proto do utěrek investovat. Kvalitní látky s originálním a krásným designem jako jsou novinky od známé francouzské značky Garnier Thiebaut vydrží mnoho let.

Stoprocentně bavlněné utěrky s neomezenou životností barev se pyšní zajímavými vzory. Svou kuchyni můžete obléct do konejšivého starosvětského tónu, dodat jí jedinečnost originálními orientálními motivy nebo ji doplnit propracovanými přírodními a gastronomickými motivy. Pro každý interiér se najde lichotící barevná kombinace.

Značka Garnier Thiebaut vznikla již v roce 1833. Díky kvalitě, designu, ale i chuti investovat do technologických inovací si ji oblíbily například světoznámé pětihvězdičkové hotely, resorty nebo luxusní restaurace.