Loading color scheme

Knižní novinky: PAŘÍŽ A NEW YORK PRO MILOVNÍKY MÓDY

Pa-pro-milovnky-mody-kopie Styloví průvodci po módních metropolích od slavné ilustrátorky Megan Hess

Paříž pro milovníky módy
Paříž je epicentrem stylu a elegance. Neodmyslitelně si ji spojujeme s krásou a luxusem, a je tedy vysněnou cílovou destinací každého milovníka módy. Kam se ale v tomto úžasném městě vydat? Mezinárodně uznávaná ilustrátorka Megan Hess vás provede svými oblíbenými obchody, hotely, restauracemi a místy k relaxaci. Od dech beroucích výhledů z Eiffelovy věže až po koktejly v hotelu Ritz – autorčiny nepřekonatelné ilustrace vám odhalí Paříž tak, jak jste ji ještě nikdy předtím neviděli.

New-York-pro-milovnky-mody-kopie New York pro milovníky módy
Nechte se provést New Yorkem, jedním z nejrespektovanějších módních měst světa. Megan Hess vám ukáže svá oblíbená místa na nakupování, zábavu, a odpočinek. Nechybí ani restaurace, kde si po celém dni procházení můžete dát něco dobrého. Vše je ilustrováno autorčiným jedinečným elegantním stylem. Od nepřekonatelných výhledů z Empire State Building až po proslavené dortíčky z Magnolia Bakery, tato kniha je nutností pro každého milovníka módy.

Megan Hess je slavná módní ilustrátorka pocházející z australského Melbourne. Spolupracuje s těmi nejprestižnějšími designérskými značkami. Její kresby jsou známé z kampaní luxusních módních domů, jako je například Chanel, Dior, Fendi či Louis Vuitton, či ze stránek módních magazínů Vogue nebo Harper‘s Bazaar. Kromě toho se věnuje také tvorbě ilustrovaných knih. Po loni na českém trhu uvedených knihách Coco Chanel – Ilustrovaný svět módní ikony a Šaty – 100 ikonických okamžiků ve světě módy nyní vychází styloví průvodci po Paříži a New Yorku.