Loading color scheme

Freshlabels sustainable editorial – ekologicky přátelská móda: hudba současnosti i budoucnosti

image001 Freshlabels není jen obchod. Je to koncept, je to postoj. Kurátorský výběr Freshlabels se kromě přísných kritérií estetiky, designu a funkčnosti čím dál více orientuje na značky, které se při výrobě snaží minimalizovat negativní dopady na životní prostředí a jsou tzv. ekologicky udržitelné (sustainable).

Zájem Freshlabels o ekologicky orientované značky z celého světa se datuje již do roku 2008. Od té doby se kolekce sustainable produktů natolik rozrostla, že nabízí možnost bohatého výběru oblečení a doplňků různých stylů.

V rámci propagace udržitelné módy spolupracoval design store Freshlabels na speciálním módním editorialu, pro nějž poskytl „sustainable“ styling. Modelové - Nicole Kudělková @stylishwhiterabbit, Mia Doxanská @miadoxanska a Daniel Szöllösi @danielcek Foto - Petr Hricko @hricca

Produkty vyrobené podle zásad ekologické udržitelnosti jsou v eshopu Freshlabels označeny zeleným tagem “sustainable” a byly mezi ně pečlivě vybrány značky jako Millican, Pinqponq, Colorful Standard, Mud Jeans, Kings of Indigo, Veja, Freitag, Memobottle, Qnoop, Knowledge cotton, Dopper, Frank Green, Patagonia, Dedicated a další.