Loading color scheme

Jedinečné letní grilování v Grand Cru

Grand-Cru-grilovn-3 Zavítejte 18. července na netradiční grilování v luxusní restauraci Grand Cru v centru Prahy. Uznávaný šéfkuchař této restaurace Jan Punčochář, který již potřetí vyhrál soutěž Zlatý kuchař, pro vás připravil neodolatelné menu. Jeho skvělé pokrmy budou doplněné prémiovými víny, jejichž nabídkou vás provedou profesionální sommeliéři.

Večer nekonečných chutí začíná již v 18 hodin a těšit se můžete na grilování masa, ryb i zeleniny. Vychutnáte si bohaté menu, které pro vás budek k dispozici nepřetržitě po celý večer. Na co se můžete těšit?

Saláty
Salát s melounem a fetou
Salát z rýžových nudlí s kuřecím masem a koriandrem
Salát z bulguru a petržele
Salát z humusu s rajčaty
Tartar z lososa s omáčkou terijaky

Dezerty
Rolovaná zmrzlina z jahod se šumivým vínem
Buchtičky s rumem a rozinkami

Víno
Champagne Diebolt-Vallois Tradition
Pieropan Soave Classico Calvarino, 2015
Château Thénac Blanc, Bordeaux, 2012
Domaine Duroché, Bourgogne, Chardonnay, 2015
Schäfer-Fröhlich Riesling trocken Nahe, 2015
Domaine Prieur-Brunet, Bourgogne, Pinot Noir 2015