Loading color scheme

BIGBRANDS – NEZAPOMEŇTE NA MAMINKY

Guess3 Taky si často říkáte, zavolám mamince, dlouho jsem s ní nemuvil/a a zase to odložíte a zapomenete? Nebo pokud často nenosíte pozornosti manželce a matce vašich jistě skvělých potomků, můžete to aspoň trošku napravit dárečkem ke Dni matek. Na ten se zapomenout nedá. Určitě se o něm bude všude psát a mluvit a výlohy obchodů vám ho budou připomínat.

Den matek je mezinárodní svátek, který vzdává poctu matkám a mateřství. V různých podobách se plodnost slavila už ve starověku, například ve starověkém Řecku uctívali „velkou matku bohů“ Kybelé, v Římě se konaly Matronalie s patronkou bohyní Juno. A možná už před 25 tisíci lety i Věstonická Venuše byla vytvořena k oslavě mateřství. Současná podoba svátku se zrodila na začátku 20. století na počest Anny Reeves Jarvisové, která bojovala za práva matek během americké občanské války. U nás se začal slavit i díky podpoře Alice Masarykové v roce 1923.

Tradičně se dávaly ručně vyrobené dárky a skládaly básničky, ale už nejsme děti a asi ani nemáme čas. Například na BigBrands.cz najdete mnoho vhodných dárečků – radost udělají efektní šperky Orchira a Diamond Style nebo hodinky Paris Hilton, Gant a mnoha dalších značek. Hodí se i kvalitní kabelka, například Guess, Calvin Klein či Desigual. Nebo drobnost do bytu, třeba aromatické svíčky. A vše se slevou až 85 %. Jen si vám netroufáme doporučit, zda slevu přiznat, abyste byli pochválení, jak umíte šikovně nakupovat, nebo zatajit, aby si maminka nemyslela, že na ní šetříte. A aspoň veršík byste složit mohli!?


On-line shop BigBrands.cz se specializuje na flashsalové kampaně zaměřené na módu, kosmetiku a bytový design. Najdete zde velké a oblíbené módní značky, ale i méně známé nebo u nás neznámé brandy i unikátní kolekce, které se v České republice jinak neprodávají. Každý den se představí 7-10 nových značek v časově omezených kampaních. Stylové kousky oblečení, kvalitní kožené kabelky a boty, luxusní šperky ale i doplňky do bytu navíc získáte se slevou až 80 %.