Loading color scheme

OBJEVTE KOUZLO PIVONĚK VE VOŇAVÝCH PRODUKTECH DEMDACO

Demdaco-Bronnley-Koupelov-a-sprchov-gel---Pivoka-a-rebarbora-250-ml-337-K

Jako každý rok nám jaro přináší spoustu věcí, na které jsme se po celou zimu těšili. Slunce a teplý vzduch, který nám umožní znovu vyjít ven a užívat si života naplno, ale i nové, a přesto tak známé vůně, které prosytí naše dny vlnou pozitivní energie. Omamné tóny kvetoucích rostlin jsou tím hlavním, co nás vždy v Demdacu na jaře okouzlí! Tou nejkrásnější květinou pro nás zůstává pivoňka, jež kromě svého sladkého aroma upoutá také velkými okvětními lístky, povětšinou zbarvenými do růžova, bíla nebo červena. Věděli jste, že si její úžasné vůně můžete užívat pouhé dva měsíce v roce? Přestože kvete jen od května do konce června, nemusíte se její voňavé přítomnosti vzdávat ani po zbytek roku, protože v řadách našich produktů si našla své stálé místo.

Vůně pivoňky nemusí mít vliv jen na naše duševní rozpoložení, ale i pokožku! Stačí natřít ruce jedním z našich hydratačních krémů, vydrhnout tělo blahodárným mýdlem s bambuckým máslem nebo si na předloktí stříknout kaplu pivoňkové toaletní vody. Tóny této skvostné květiny přitom mohou sehrát sladkou symfonii i s ostatními rostlinami, jako je růže, magnólie nebo rebarbora.

Na jaře je třeba starat se nejen o své tělo, ale i prostředí, v němž žijeme. Vyměňte hřejivé zimní vůně za lehké romantické tóny a provoňte pivoňkovým aroma každý kousek svého domova! Přizvat na pomoc můžete naše krásné svíčky a vonné difuzéry, roztomilé figurky Willow Tree a další doplňky s motivem rozkvetlých pivoněk.