Loading color scheme

Svatební pero: stejně jako vše ostatní musí být dokonalé

penshopPelikansouveran10560Kc-4 Promyslete svůj svatební den do nejmenších detailů, dokonalost se skrývá právě v nich. Svatební pero, kterým budete podepisovat oddací list, může hrát větší roli, než se zdá. Zůstává vám totiž jako drahocenná vzpomínka na tento překrásný okamžik. Na penShop.cz naleznete několik luxusních psacích potřeb, které se pro tento jedinečný okamžik skvěle hodí a ladí s nevěstou.

Podepisování oddacího listu je pro nevěsty první příležitostí, kdy použijí nové jméno. Proto se hodí pořídit si dokonalé svatební pero, které bude svou krásou a dokonalostí tento křehký okamžik navždy připomínat. Nechcete se přece podepisovat reklamní propiskou!

Ve speciální dámské edici vychází plnicí pero značky Pelikan v bílé barvě. Tento exkluzivní psací nástroj má tělo z diamantově třpytivé pryskyřice, šroubovací uzávěr z bílé pryskyřice, doplňky pokovené palladiem a ručně vyrobený velký 14karátový zlatý hrot s jemnými rytinami. Pero se skrývá v luxusní bílé krabičce se saténovou stuhou, která připomíná korzet.

Svatebně vyhlížející pero nabízí i tradiční výrobce Graf von Faber-Castell. Edici Anello (italsky prsten nebo kruh) vévodí vysoce kvalitní psací prostředek s tělem z bílé pryskyřice zdobené jemnými platinovými kroužky a doplňky pokovenými platinou. Na výběr máte z kuličkového pera (6556 Kč), rolleru (7649 Kč) nebo nejluxusnější varianty plnicího pera s 18karátovým zlatým hrotem (11048 Kč). Plnicí pero je zabalené v dárkové papírové krabičce připomínající oddací knihu ovázanou ozdobnou stužkou. Na pero od si navíc v penShop.cz můžete na víčko nechat vyrýt datum svatby, abyste si ji mohli připomínat třeba každý den.