Loading color scheme

Pro muže: Přestaňte se bát spodního prádla!

{phocagallery view=category|categoryid=2301|imageid=7752|float=left}Milujete módu, váš šatník zřejmě brzy praskne, ale sortiment spodního prádla přehlížíte? Nejste sami – spousta mužů nosí jeden a ten samý typ spodního prádla již od dob střední školy. Pokud se změny bojíte a ostýcháte se zeptat na základní věci, nepřestávejte číst. Všechna zásadní fakta najdete v tomto článku.

Jak vypadá ideální spodní prádlo?
Narazíte na mnoho typů spodního prádla, ale nejvíce se nosí slipy, trenky, boxerky a tanga. Výběr toho správného typu je naprosto zásadní, nicméně obecně nelze určit, který střih je „ten nej“ – musíte si vybrat sami, a to na základě osobního pocitu. Pravděpodobně však neuděláte krok vedle, když vyzkoušíte boxerky – konkrétně spodní prádlo Calvin Klein. Příjemně obepínají tělo a skvělé vám poslouží při sportování. Jsou vhodné také pro nošení se slim nebo skinny kalhotami. Trenýrky by vypadaly poněkud rozpačitě.

Kolik kusů a jak často prát?
Další otázka souvisí s počtem kusů a optimální frekvencí praní. Z hygienických důvodů měňte prádlo jednou denně, případně častěji, absolvujete-li během dne trénink nebo jinou fyzicky namáhavou aktivitu. Co se týče doporučeného počtu kusů, bude se vám jich hodit alespoň 14. To pro případ, že byste prali jednou týdně. Samozřejmě platí, že čím více spodního prádla, tím lépe – alespoň se vám nestane, že vám v tu nejnevhodnější chvíli bude chybět čistý kus.

Jaký materiál zvolit?
Konkrétně nelze poradit ani v souvislosti s materiálem. Měli byste vyzkoušet více druhů a poznat vlastnosti jednotlivých variant na vlastní kůži. V případě bavlny a modalu chybu neuděláte, ale možná vám sedne některý z méně tradičních materiálů.

Kdy je čas na nákup nových kousků?
Co najdete v šatníku většiny žen? Zánovní dámské prádlo v perfektním stavu. Vezměte si z toho příklad a pravidelně obměňujte zašlé a poškozené kousky za nové. Není nic horšího, než skříňka plná starého spodního prádla…

A kde seženete stylové modely známých značek, stejně jako kvalitní a přitom levné spodní prádlo? Poohlédněte se po něm na www.trenyrkarna.cz.

{phocagallery view=category|categoryid=2301|limitstart=0|limitcount=0}