Loading color scheme

3 trendy looky, kterými letos zabodujete na halloweenské party

{phocagallery view=category|categoryid=2291|imageid=7689|float=left}Už jste přemýšleli, jakým kostýmem letos překvapíte své přátele na halloweenské party? Ačkoli se Halloween slaví až 31. října, není na škodu začít sbírat inspiraci už teď, protože promyslet každičký detail není jen tak. A u kostýmů kouzlo obvykle tkví nejen v geniálním nápadu, ale také právě v detailu. Tím můžou být třeba barevné kontaktní čočky, který váš look dotáhnou k dokonalosti. Na VašeČočky.cz si můžete vybrat z desítek bláznivých variant, na Halloween jako dělaných…

Kdo ví, jestli za to může úvodní scéna bondovky Spectre, ale masky inspirované mexickou oslavou Día de Muertos se v posledních letech staly populárními po celém světě. Nejdůležitější částí takového kostýmu je propracovaný make-up, který má pomocí stínů a černých obrysů vytvářet dojem kostlivce. Mrtvolný zjev oživí zářivě žluté FUN kontaktní čočky, například odstín Yellow UV Shock.

Po nedávné premiéře hororu „To“ natočeného podle bestselleru Stephena Kinga se dá předpokládat, že hitem letošního Halloweenu budou masky klaunů. Ty mají jednu výhodu - nemusíte si během večera kontrolovat make-up, protože čím rozmazanější, tím děsivější :) Rozhodně ale nezapomeňte klaunovi pořídit pronikavý pohled pomocí výrazných čoček. K červeno-černo-bílému make-upu se hodí třeba sytě modrý odstín Steelblue Eye z řady FUN kontaktních čoček.

Mrtvá nevěsta není na halloweenských party žádnou novinkou, naopak patří dlouhodobě k nejoblíbenějším kostýmům. Letos ho ale můžete vylepšit efektním detailem, kterým jsou celobarevné oči. Ty svým průměrem překryjí celou viditelnou část oka včetně bělma a díky tomu vás na večírku rozhodně nikdo nepřehlédne. Vyzkoušejte třeba čočky ColourVue Sclera Full Eye Lens 22 mm. Vybrat si můžete z 28 motivů. 

Barevné a crazy kontaktní čočky jsou k dispozici v dioptrických i nedioptrických variantách. Vzhledem ke krycí schopnosti se v barevných čočkách nedoporučuje řídit a nejsou vhodné pro celodenní nošení. Takže před party nasadit, po party vyndat :)

{phocagallery view=category|categoryid=2291|limitstart=0|limitcount=0}