Loading color scheme

Tip pro zimní dny: TEATOX – 100% bio wellness čaje s guaranou, kayenským pepřem a ženšenem

{phocagallery view=category|categoryid=2062|imageid=6694|float=left}Čaj je po vodě nejrozšířenějším nápojem na světě. Rozmanitost čajových směsí a druhů jeho přípravy dává nepočítaně možností, jak si jej vychutnat. Chcete rozzářit váš půvab, posílit imunitu, dopřát si bylinnou očistu, navodit vnitřní klid a harmonii či dodat energii? Pak právě pro vás přiváží Biorganica do České republiky novinku – prémiové 100% bio čajové směsi představující unikátní kombinace zeleného, černého, bílého nebo rooibos čaje, blahodárných bylin a netradičních ingrediencí jako je guarana, kayenský pepř, ženšen či gingo biloba. Radost sobě nebo jiným můžete udělat také nádherným čajovým příslušenstvím, mistrovsky kombinujícím čistý moderní design a praktické využití v každodenním životě.

Bio čajová směs Active Power, 395 Kč
Toxiny ven, síla dovnitř! TEATOX Active Power Zelený čaj s guaranou je ideálním společníkem pro aktivní lidi. Tato směs povzbuzuje, dodává v zimě tolik potřebnou energii a chuť do všeho, co potřebujeme zvládnout.
Hlavní složky: Guarana, Aronie, Kayenský pepř, Sencha zelený čaj

Bio čajová směs Harmony Chai, 395 Kč
Zklidněte mysl i zažívání! TEATOX Harmony Chai Černý čaj a koření: skvělé spojení, které podporuje správné fungování trávicího systému. Příjemnou chuť má na svědomí lahodná kompozice skořice a zázvoru.
Hlavní složky: Černý čaj, Zázvor, Skořice

Thermo-Go skleněná termoska, 895 Kč
K čajovému obřadu patří i čajový servis. Teatox Thermo-Go skleněná termoska je vyrobena z dvojitého varného skla s vyjímatelným čajovým sítkem a uzávěrem z bambusového dřeva. Svůj oblíbený čaj na cestu do práce si tak můžete připravit přímo v termosce! 
Objem: 330 ml

 

{phocagallery view=category|categoryid=2062|limitstart=0|limitcount=0}