Loading color scheme

Svatební show v Brně představí nevěstám nejnovější trendy, páry mohou vyhrát svatbu svých snů

{phocagallery view=category|categoryid=1915|imageid=6293|float=left}Již 6. ročník svatební show konané o víkendu 23. – 24. ledna 2016 ve Fait Gallery v Brně, představí nejnovější trendy z oblasti svateb. Nastávajícím nevěstám veletrh poskytne nejen módní přehlídky kolekcí svatebních šatů značky Jesus Peiro nebo St. Patrick, ale představí vše, co se svatebním dnem souvisí.

Návštěvníci se proto mohou těšit na prstýnky, dekorace, make-up artisty, pánské obleky, ale i koordinaci hostin a zábavy. Účastníci po zaplacení vstupného 100 Kč mají volný přístup po celém areálu veletrhu, včetně vstupu na přehlídky a na veškerý doprovodný program.

Veletrh představí to nejlepší, co může rok 2016 v oblasti svateb nabídnout. Svatební show chce párům předat ucelený obraz o produktech souvisejících s touto důležitou životní události, ale ukázat jim i nejnovější trendy. „Mezi barvy letošního roku se řadí chladnější odstíny, jako je například mentolová, tyrkysová až po jemně zelenou. Pro podzimní termíny svateb jsou trendy odvážnější oranžové nebo hnědé výzdoby. Jako každoročně si vysokou oblíbenost drží odstíny fialové. Obecně se ale šaty i květiny uchylují spíše k jednoduchosti,“ uvedla Zuzana Komárková ze svatebního salonu Naïve. Návštěvníkům se představí několik svatební salonů, například svatební salon Eva a Ceremoni, svatební centrum Caxa a Ammi, salon Kloé a Ella fashion. Na své si přijdou i nevěsty nosící brýle, neboť šaty předvede i Marella ve spolupráci s Optik Krouman.

Kromě bohatého doprovodného programu a přehlídek na návštěvníky čeká i velké množství vystavovatelů. Účastníci veletrhu si mohou vybrat svůj vysněný dort, květiny, fotografa, své služby představí i hotely, restaurace a místa vhodná k obřadu. Celým víkendem bude provázet Petr Holík a Inna Puhajková, doprovodný hudební program zajistí například zpívající DJ Tomáš Jurenka nebo finalista poslední série Superstar Štěpán Urban.

Oba dny se budou navíc konat i zajímavé soutěže a svatební tombola. Každý zúčastněný dostane ke své vstupence slosovatelný lístek o zapůjčení šatů v hodnotě 15 tisíc korun zdarma. Při koupi speciálního lístku je možné soutěžit i o svatbu snů v hodnotě 200 tisíc korun nebo o šaty v hodnotě 60 tisíc korun. Výtěžek z tomboly bude věnován Dětskému domovu pro mentálně a sluchově postižené v Ivančicích za podpory Nadačního fondu Niké.