Loading color scheme

Britská značka ekologické drogerie Bio-D šetrná k vám i k přírodě je nově k dostání na Rohlik.cz

{phocagallery view=category|categoryid=1886|imageid=6243|float=left}Online supermarket Rohlik.cz nabízí kromě potravin i široký sortiment drogerie. A to i té přírodní pro zdravou domácnost. Novinkou v tomto segmentu je sympatická britská rodinná značka Bio-D, která nabízí kompletní úklidovou drogerii a mýdla pro osobní hygienu vyrobené z přírodních látek, s minimálním dopadem na životní prostředí.

Díky tomu je vhodná nejen pro ekologicky smýšlející spotřebitele a vegany, ale i pro děti a alergiky, pro které může být běžná drogerie příliš agresivní.

Online supermarket Rohlik.cz nabízí více než klasický supermarket. Nejenže tu můžete nakoupit online a nechat si nákup dovézt do 90 minut až domů. Navíc tady můžete vybírat z produktů a značek, které v běžném supermarketu budete nejspíš hledat marně.
V segmentu drogerie si můžete vybrat třeba z široké nabídky ekologických přípravků Frosch, Ecover a nově i britského Bio-D. Tak proč zatěžovat sebe nošením těžkých pracích prášků, aviváží a přírodu jejich odbouráváním, když Rohlik.cz umí ušetřit obojí?
A že ještě neznáte značku Bio-D? To protože na Rohlik.cz jde o úplnou novinku a v běžném supermarketu ji nepotkáte. Jedná se o ekologickou drogerii britské rodinné firmy, která vyrábí všechny své produkty pouze z přírodních a obnovitelných látek, ohleduplně k životnímu prostředí. Bio-D své výrobky ani jejich složky netestuje na zvířatech a balí ji do recyklovatelných obalů vyrobených minimálně ze 70 % z recyklovaných odpadových plastů. Svou účinností je 100% srovnatelná s běžně dostupnými alternativami úklidových a pracích prostředků. Díky použitým ingrediencím a způsobu výroby je vhodná i pro děti, alergiky i vegany a voní opravdu krásnými přírodními vůněmi.

{phocagallery view=category|categoryid=1886|limitstart=0|limitcount=0|float=left}