Loading color scheme

Podpoř svoji favoritku a dostaň ji do finále!

{phocagallery view=category|categoryid=1782|imageid=5879|float=left}Až do konce září máte možnost ve facebookové aplikaci obchodního centra Atrium Flora hlasovat pro svoji favoritku, a dostat ji tak až do úplného finále soutěže Staň se tváří Flory 2015, které se uskuteční 14. října 2015 v OC Atrium Flora.

Ženy a dívky, které se během srpna nechaly zvěčnit ve fotokoutku obchodního centra, jsou nyní ve hře o postup do semifinále. Tam se dostane 20 soutěžících, které ve facebookové aplikaci získají největší počet likes („líbí se mi“) pro svoji soutěžní fotku. V semifinále, jež proběhne 7. října, vybere odborná porota prostřednictvím osobního pohovoru deset dívek, které se 14. 10. zúčastní velkého finále v OC Atrium Flora.

Výherkyně se stane tváří obchodního centra Atrium Flora, objeví se ve většině kampaní a mimo jiné bude také hlavní modelkou fashion blogu. Jako bonus získá dárkové karty do vybraných obchodů v hodnotě 50 000 Kč. Bez výhry neodejdou ani další dvě nejkrásnější finalistky. Soutěžící na druhém místě dostane dárkové karty na nákup v hodnotě 25 000 Kč, soutěžící na třetím místě karty v hodnotě 15 000 Kč. Všechny tři dívky dále obdrží věcné ceny od nájemců OC.

Soutěžící se mohou nechat inspirovat vítězkami minulých dvou ročníků Sabinou Koudelkovou a Janou Bryndovou, pro které soutěž znamenala ohromnou zkušenost a výrazně zasáhla do jejich života.

Akci bude moderovat herec Lukáš Hejlík. Součástí velkého finále bude módní přehlídka rozdělená do čtyř bloků, modelky budou prezentovat oblečení a kolekce nájemců obchodního centra, nebudou chybět různé workshopy o líčení a kosmetice, ochutnávky jídla a nápojů, akce se slevami až 40 % ani nejrůznější soutěže pro zákazníky.

Atrium Flora Grand Prix – Men’s physique a Bikiny fitness

V rámci doprovodného programu se můžete těšit také na finále soutěže v Men’s physique a Bikiny fitness s názvem Atrium Flora Grand Prix. Soutěž je certifikovaná Svazem kulturistiky a fitness České republiky. Men’s physique je v bodybuildingu relativně nová kategorie, je zde důležitý celkový vzhled (hodnotí se například i účes) a působení závodníka, velký důraz se klade na symetrii těla. Svou roli v hodnocení má i příjemné vystupování a kontakt s publikem. Na rozdíl od kulturistiky se nesoutěží v plavkách, ale v šortkách. Extrémní svalnatost a vyrýsovanost se hodnotí záporně.
Bikiny fitness je také poměrně nová disciplína. Účastnice by měla mít charizma a být sportovně založenou a cílevědomou ženou. Pro úspěch v této kategorii je nutné mít symetrickou postavu, nikoli vyrýsovanou tvrdou muskulaturu. Hodnotí se hlavně komplexní a přirozený vzhled závodnice. Ženy soutěží ve dvojdílných plavkách bikinového střihu a v lodičkách s vysokými podpatky.

{phocagallery view=category|categoryid=1782|limitstart=0|limitcount=0}