Loading color scheme

Jaké nejlépe nosit zimní doplňky

{phocagallery view=category|categoryid=1718|imageid=5600|float=left}Klasikou zimní sezóny nejsou jen teplé bundy a svetry ale také doplňky v podobě hravých šál, hřejivých čepic nebo praktických rukavic. Vedle nich se v oblíbenosti řadí na přední místa doplňky z umělých i pravých kožešin, trendy kšiltovky nebo výrazné klobouky. V pletených doplňcích vedou neutrální odstíny šedé, buď v celé ploše, nebo v detailech. Nejčastěji se však setkáme s kombinováním výrazných barev, jako je žlutá, fuchsiová nebo tyrkysová. Ze vzorů dominují proužky, zejména v jemné pletáži. Grafické tónování spojením dvou odstínů jemným přechodem, a to na šálách i čepicích, je elegantním řešením pro ty, kteří se bojí křiklavých barev.

Nebojte se bambulí
Čepice je jedním z nevýznamnějších zimních doplňků, který dokáže okořenit chladné měsíce a současně působí jako ukazatel celkového stylu. Navíc je tak snadné s ní experimentovat. Rozmanitost vzhledu, typů, módních interpretací a různých barevných řešení nemá mezí. Zaměřte se zejména na tvar, který bude lichotit vašemu vzhledu. Podlouhlé typy čepic jsou vhodné pro dámy s kulatým obličejem. Máte-li vaše tvář oválný tvar, můžete nosit jakýkoliv druh čepic i baretů. Nepřehlédnutelným prvkem letošní sezony jsou roztomilé kulichy s bambulí, která krásně oživí celkový look. Najdeme je na klasických kuliších ale i na velice extravagantních oversize čepicích. Barety tvoří pozoruhodný módní trend pro zimní sezónu. Jedná se o univerzální pokrývku hlavy pro všechny ženy s jakýmkoli tvarem obličeje. Baret má nádech francouzské elegance a šarmu, s ním snadno vytvoříte elegantní a glamour vzhled.

Šály a šátky a tunely
„Hřejí a vypadají skvěle! Šály dokáží dodat celkovému looku šmrnc a tak si na jejich výběru dejte záležet. Zvolit můžete různorodé textury, vzory a délky, což naznačuje velkou škálu možností pro stylové zakončení vzhledu. Oblíbené pletené nákrčníky tzv. tunely dnes dominují nad klasickou vázací šálou, i ta má však své kouzlo. Vedle hřejivých šál nesmíme opomenout lehoučké šály a šátky. Ty můžeme nosit jako efektní doplněk. Šátkům dominují potisky, a to od grafických po malované motivy.

Praktické rukavice
Dlouhé rukavice jsou jedny z nejvíce elegantních doplňků pro chladný večer, zdůrazňují ženské kouzlo a propůjčují jejich nositelce tajemný nádech. Dlouhé rukavice jsou nejen výrazným, ale i velice praktickým doplňkem k pončům a kabátům se zkrácenou délkou rukávů. Nejvýraznější novinkou této zimy jsou bohatě zdobené rukavice. Inovativní pojetí, založené na prošívání a aplikaci kamenů, dělá z rukavic unikátní šperk pro každodenní nošení. Zakládáte-li si na jednoduchosti, jsou tu pro vás krátké rukavice, které nejsou o nic méně působivé a cool. „Pestrá barevná škála, i jemné detaily v podobě drobných puntíků, vylepší každý zimní outfit. Velmi zajímavá a moderní je na rukavicích kombinace dvou materiálu, jako je kůže a tartanový (kostkovaný) vzor. Ti, kteří nedají dopustit na svůj chytrý telefon, by si měli pořídit praktické rukavice vhodné na dotykové zařízení,“ dodává Barbora Holá z Modnidoplnky.cz.

{phocagallery view=category|categoryid=1718|limitstart=0|limitcount=0}