Loading color scheme

Nila otevřela kamenný obchod

{phocagallery view=category|categoryid=1689|imageid=5526|float=left}NILA otevřela kamenný obchod! NILA je lifestylový obchod s originálními fairtrade bytovými doplňky, šperky nezávislých návrhářů a stylovou módou z ekologicky udržitelných materiálů. Na adrese Korunní 91 (vchod Řipská) na pražských Vinohradech najdete výběr toho nejlepšího z internetového obchodu nila.cz.

V interiéru nápaditě zkomponovaném architektkou Kateřinou Žentelovou na Vás čekají jak stálice z nabídky NILA, jako marocké taburety či šperky z rostlinné slonoviny, tak letošní novinky – unikátní boty kilim, ručně tkané přehozy s pom pomy či svítidla Ay illuminate z přírodních materiálů. Z oblečení v Nile naleznete bio a fairtrade značky Nomad, People Tree nebo Braintree.

Nabídka se pravidelně obměňuje. NILAstore je tak hlavně showroomem, místem setkávání a inspirace, kde se Vám bude tým NILA osobně věnovat. U šálku čaje si můžete vybrat vánoční dárky, ty pravé kilim boty pro Vás, protože každé jsou originální a jiné vyzvednout si objednávku z e-shopu či si objednat luxusnější artikly, jako jsou ručně tkané koberce.

Zakladateli konceptu NILA jsou Eva a Pavel Urbanovi. Eva působila více než deset let v mezinárodní advokátní kanceláři. Ke změně povolání ji přivedlo cestování, láska k řemeslům a náhoda. Pavel se kromě projektu NILA věnuje ekonomickému poradenství a výrobě designových doplňků. 

{phocagallery view=category|categoryid=1689|limitstart=0|limitcount=0}