Loading color scheme

Tip na dárek – darujte svým blízkým zdraví

{phocagallery view=category|categoryid=825|imageid=2380|float=left}Váháte, jakým vánočním dárkem potěšit partnera, rodiče či přátele? Zaručeným tipem jsou produkty prospívající zdraví a optimální kondici celého těla. Nyní navíc s atraktivním bonusem v každém vánočním balení.

Prostenal, dárek pro muže který pomáhá

Blahodárný účinek na prostatu a správnou funkci močového a pohlavního ústrojí přináší doplněk stravy Prostenal s kombinací tří účinných přírodních látek, které působí v prostatické tkáni. Extrakt z rostliny saw palmetta efektivně blokuje tvorbu hormonu, který přispívá ke zbytnění prostaty, zároveň dodává vitamíny
a minerály prospívající celému urogenitálnímu traktu. Všestranné účinky na prostatu má i dobře známá kopřiva dvoudomá. Složení doplňuje karotenoid lykopen, antioxidant, který snižuje vlivy škodlivin podílejících se na vzniku civilizačních chorob i předčasném stárnutí. Prostenal bude skvělým dárkem pro muže, který skutečně pomáhá. Dárkové vánoční balení obsahuje 80+40 tobolek, vydrží tedy na 40 dní užívání a navíc jsou k němu přibaleny exkluzivní pánské hodinky s koženým páskem jako dárek. Prostenal je k dostání za orientační cenu 645 Kč v běžných lékárnách.

Lepší paměť díky GinkoPrim MAX

Lepší paměť, koncentraci, intelektuální výkonnost
a prokrvení končetin přináší doplněk stravy GinkoPrim MAX, který obsahuje 60 mg extraktu z mýtického stromu Ginkgo biloba. Extrakt z Ginkgo biloby pomáhá zachovávat správný krevní oběh
v těle a mozku, proudící krev pak přináší pocity tepla do rukou a nohou. Ginko má také příznivé antioxidační účinky a přispívá ke zpomalení procesu stárnutí. GinkoPrim Max obsahuje kromě zázračné přírodní ginkgo biloby také magnesium, které zvyšuje odolnost organizmu, posiluje imunitu, příznivě působí na nervový systém a svalové funkce, včetně srdečního svalu. Pravidelná péče s přípravkem GinkoPrim MAX pomáhá udržet dobrou paměť i s přibývajícím věkem. K novému balení je navíc jako dárek přiložena jedna měsíční kůra navíc a hřejivé pantofle, které díky němu už vaši blízcí nikdy nebudou hledat. GinkoPrim MAX je k dostání v běžných lékárnách.

Viaderm Complete pro oslnivě krásné vlasy, hebkou pleť a zdravé nehty

Dárkem, kterým potěšíte každou ženu, je přípravek Viaderm Complete, kterým obdarujete nejen jí samotnou, ale také její krásu a zdraví. Viaderm Complete je totiž kompletní péčí pro zdravé vlasy, nehty i pleť a na rozdíl od kosmetiky působí uvnitř organizmu, v hlubokých dermálních vrstvách a jeho účinek je díky tomu viditelnější a dlouhodobější. Vánoční balení obsahuje navíc luxusní náušnice jako dárek. Orientační cena Viadermu Complete v lékárnách je 465 Kč.

{phocagallery view=category|categoryid=825|limitstart=0|limitcount=0}