Loading color scheme

DELIBERTI ITALIA OTEVŘELO OUTLETOVÝ OBCHOD S OBUVÍ A KABELKAMI VE FASHION ARENĚ

{phocagallery view=category|categoryid=824|imageid=2375|float=left}Klasická rada zní, že boty by měly ladit s kabelkou. Pokud si vyberete z mistrných kousků italských designerů v novém outletovém obchodě Deliberti italia v pražské Fashion Areně, buďte si jisty, že vám díky nízké ceně za boty zbyde právě i na perfektně padnoucí kabelku. Deliberti italia nově otevřelo svůj obchod v outletovém centru Fashion Arena, kde nabízí dámskou i pánskou obuv, kabelky a doplňky italských věhlasných značek za ceny minimálně o 30 % nižší než v běžných obchodech.

{phocagallery view=category|categoryid=824|imageid=2376|float=right}Deliberti je výhradním prodejcem značkové italské obuvi, kabelek, aktovek, pásků a dalších kožených doplňků. V České republice působí již od roku 2001 a v obchodech Deliberti italia můžete nalézt prestižní módní značky jako je CAFéNOIR, FABI, GANZO, LAZAMANI, MOSCHINO, NeroGiardini, roccobarocco, Valentino nebo Vincenza.

Kvalitní značková obuv a kabelka nebo taška jsou základem dokonalého outfitu každého, kdo chce vypadat elegantně nejen během pracovního dne, ale také při slavnostnějších příležitostech. A po čem jiném sáhnout než po mistrných kouscích přímo z Itálie. V zemi ve tvaru boty se obuvnictví zrodilo a i v současné době se italská obuv těší celosvětovému ohlasu žen i mužů, a to především díky preciznímu zpracování, kvalitním materiálům, vysokým komfortem při nošení a velmi atraktivnímu designu, kterému jednoduše nelze odolat.

Pravé italské skvosty známých jmen nakoupíte v outletovém obchodě Deliberti italia ve Fashion Areně v pražských Štěrboholích s garantovanou minimálně 30% slevou. Oddejte se umění nakupovat a odměňte se luxusními botami či kabelkou, stanete se tak pro své okolí nepřehlédnutelnými.