Loading color scheme

FASHION ARENA LETOS SLAVÍ 5. NAROZENINY, ALE DÁRKY DOSTANETE VY!

{phocagallery view=category|categoryid=788|imageid=2265|float=left}Pražské outletové centrum Fashion Arena připravilo na oslavu svého 5. výročí ve dnech od 15. do 18. listopadu 2012 mimořádnou akci pro všechny své zákazníky – obchody nabídnou další dodatečnou slevu na celý nákup ve výši 5 – 30 % nebo speciální narozeninové nabídky – oblíbené kousky za bezkonkurenční ceny. Ušetřit tak můžete až 80 % z původních cen!

Největší outletové centrum v České republice a jediné v Praze, Fashion Arena Outelt Center, otevřelo své první obchody 15. listopadu roku 2007, letos tak slaví již 5. narozeniny. Tradičně budou oslavy probíhat ve prospěch zákazníků centra, kteří mohou tento rok poprvé využít akčních nabídek obchodů po celé 4 dny, a to od čtvrtka 15. do neděle 18. listopadu 2012.

Do narozeninové akce se zapojily přes dvě třetiny outletových obchodů, ty svým zákazníkům poskytnou dodatečnou slevu ve výši od 5 do 30 % na celý nákup. Sleva se vztahuje na veškeré zboží, které obchod nabízí, a to i zboží zlevněné nebo v akci. V kombinaci s již minimálně 30% outletovou slevou, kterou Fashion Arena garantuje, se tak nakupování v těchto narozeninových dnech stane ještě výhodnější. Obchody zapojené do akce budou označeny samolepkou s výší příslušné slevy.

Mimořádnou narozeninovou nabídku připravilo pro návštěvníky centra několik dalších obchodů (např. Asics, Hi-Tec, Meatfly, Parfumerie Fann, Park Avenue, Salomon a Wilson nebo Visto Footwear). Své nejoblíbenější a nejprodávanější kousky nabídnou za opravdu bezkonkurenční ceny, kterým jen málokdo odolá.

(Tyto obchody již nenabízejí dodatečnou slevu na celý nákup. Přehled obchodů a jejich konkrétní narozeninové nabídky naleznete v příloze k TZ.)

„Co by to bylo za narozeniny bez dárků! Takže stejně jako každý rok, i letos odměníme všechny naše zákazníky atraktivní nabídku plnou slev a výhodných cen. Tentokrát jsme narozeninovou akci naplánovali ještě o jeden den delší, a to už od čtvrtka 15. do neděle 18. listopadu 2012," vysvětluje Iva Janovská, marketingová manažerka Fashion Areny. „Po celé 4 dny si tak zákazníci budou moci užívat umění nakupovat ve Fashion Areně a potěšit tak sebe i své blízké výhodnými, až bezkonkurenčními nabídkami," dodává Iva Janovská.

Oslavte spolu s Fashion Arenou 5. narozeniny prodlouženým víkendem plným slev, ty nejatraktivnější a nejvýhodnější nabídky čekají právě na vás!