Loading color scheme

Máte chuť vytvořit něco rukama? Vyzbrojte se ručně vyráběným materiálem z Fleru

{phocagallery view=category|categoryid=772|imageid=2225|float=left}Máte občas nutkavou chuť navléknout si korálky do náhrdelníku nebo si uplést šálu? Nejste v tom sami, handmade se vrátilo do módy! Kde ale nakoupit opravdu originální materiál? Zkuste na Fler.cz sekci vlastnoručně vyráběného materiálu. Ručně vyráběné skleněné vinutky, ručně předené příze, knoflíky s osobitými motivy... Stačí se jen zamyslet, jaký poklad máte chuť si vyrobit.

Hlavní výhodou sekce vlastnoručně vyráběného materiálu je to, že nabízí potřeby a pomůcky pro tvorbu, které v běžném obchodě zaručeně neseženete. Nejde totiž o sériovou výrobu, ale díla sama o sobě, i když zde slouží jako „polotovar" pro další tvoření.

Nemůžete sehnat náušnice, které by se hodily k oblíbenému kabátu? Pak si u Cat můžete vybrat ze stovek ručně zdobených skleněných korálků-vinutek přesně ty pravé a náušnice si z nich jednoduše vyrobit. Pokud rádi pletete nebo háčkujete a hledáte v obchodech marně určitou barvu nebo materiál, pak vám trn z paty vytáhne třeba ručně předená barvená příze od Atelieru Johanna nebo 0negRH. Tito i další nabízejí také barvené rouno na plstění. S tvůrci není problém se dohodnout ani na odstínu na přání. Kromě toho najdete v sekci tisíce dalších produktů, které ve vás kreativitu probudí, i kdybyste tisíckrát chtěli odolat.

Naše maminky a babičky šily a pletly, protože musely. „Dnes už to není především nabídka obchodů, co nás žene k pletení nebo navlékání. Je to hlavně způsob seberealizace a taky touha vytvořit něco hmatatelného. V době počítačů není divu," pokouší se handmade trend vysvětlit Jiří Kubeš, majitel Fler.cz.

{phocagallery view=category|categoryid=772|limitstart=0|limitcount=0}