Loading color scheme

Medical Comfort – osm podložek v jednom, tomu se říká opravdové pohodlí

{phocagallery view=category|categoryid=762|imageid=2140|float=left}Dopřejte vašemu tělu opravdové pohodlí. V dnešní náročné době je pro nás odpočinek nezbytný, abychom zregenerovali mysl i tělo. Ručně vyrobená multifunkční podložka Magic 8plus z paměťové pěny je zdravou a pohodlnou oporou pro vaši hlavu, záda a nohy.

Díky pohyblivé části se z ní dá vytvořit hned několik podložek různé velikosti, výšky i využití. Díky tomu můžete svému tělu poskytnout maximální komfort. V běžné domácnosti najde široké uplatnění – pro zdravé sezení na gauči, posteli či zemi při sledování televize, četbě nebo práci na počítači. Je vhodná i pro domácí rekonvalescenci, oceníte ji i při spánku. Variabilita podložky umožňuje několik možností polohování. Kromě polohování horní poloviny těla a nohou je možné ji použít také jako stabilizátor při spánku na boku. Pomáhá při všech zdravotních obtížích, které vyžadují odpočinek nebo spánek se zvýšenou horní polovinou těla, jako je pálení žáhy, jiné zažívací potíže, ale také astma, kašel nebo třeba chrápání..

Přestaňte si křivit záda o čelo postele nebo si je podkládat neforemnými polštáři. S podložkou Magic 8plus z pevné, ale měkké paměťové pěny, získají vaše záda, krk a ramena spolehlivou oporu a dostanou se do přirozeného úhlu.

Díky podložce Magic 8plus se váha vašeho těla rozloží po celé ploše zad, svaly zůstanou uvolněné a vaše bedra a krk se nebudou zbytečně přetěžovat. Při lehu na boku se podložka přizpůsobí tvaru vašeho spodního ramene, rameno se tedy bolestivě nedeformuje, zůstává uvolněné a páteř si zachovává svůj přirozený tvar.

Tvar i výška podložky se dá jednoduše měnit a lze na ní ležet na zádech, boku i břiše, vaší oblíbené knize se tak můžete v pohodlí věnovat celé dlouhé hodiny.

Podložku Magic 8plus doma oceníte jistě také v období jarních a podzimních chřipek, kdy vám zpříjemní chvíle strávené s čajem v posteli u dobrého filmu. Zvýšená poloha horní poloviny těla uvolňuje dýchací cesty, což se příznivě projevuje zejména na zmírnění dráždivého kašle a dalších dýchacích obtíží.

Mike Carl Green Design

Špičkový materiál a promyšlený design pro multifunkční využití

U podložky Magic 8plus si designér Mike Carl Green vytyčil jako cíl vytvořit produkt pro zdravý a moderní životní styl, který bude prostorově i finančně úsporný. Vznikla tak víceúčelová podložka, jejíž použití v běžné domácnosti i ve zdravotnictví je téměř neomezené. Nejedná se pouze o zdravotní produkt, podložka Magic 8plus se může stát příjemným bytovým doplňkem, který využije celá rodina.

A když dokonalý produkt, pak jedině z měkoučké paměťové pěny.

Rozměry:

Všechny výrobky Medical Comfort jsou vyráběny ručně, rozměry jednotlivých produktů se mohou mírně lišit.

Materiál: viscoelastická polyuretanová paměťová (líná) pěna

Snímatelné obaly - síla přírody pro vaše zdraví

Snímatelné, pratelné obaly na podložku nabízíme ve dvou variantách:

  • Aloe Vera

Příjemný, měkký obal v bílé barvě s obsahem aloe vera. Obal má antibakteriální a chladivé účinky a má blahodárný vliv zejména na suchou a citlivou pokožku.

Složení: 65% polyester, 35% bavlna

Údržba: obal je možné prát v pračce až na 60°, žehlit, chemicky čistit a sušit v sušičce

  • Medical

Hygienický obal Bravo v zelenkavé barvě, testovaný pro použití v nemocnicích a zdravotnických zařízeních. Vhodný i pro domácí léčbu. Obal je omyvatelný, nepromokavý, prodyšný a odolný vůči plísním a bakteriím.

Složení: polyesterová tkanina typu Bravo (52%) s polyuretanovým zátěrem (48%)

Údržba: obal je možné prát v pračce až na 95°, chemicky čistit a sušit v sušičce

{phocagallery view=category|categoryid=762|limitstart=0|limitcount=0}