Loading color scheme

KALIFORNSKÝ STYL OBLEČENÍ ZNAČKY TIMETOUT LZE KOUPIT I VE FASHION ARENĚ

{phocagallery view=category|categoryid=740|imageid=2087|float=left}Moderní oblečení pro volný čas značky TIMEOUT lze koupit už i v pražském outletovém centru Fashion Arena. Kvalitní a originální modely inspirované slunnou Kalifornií zde můžete pořídit se slevou minimálně 30 %, a to po celý rok.

Kalifornská značka TIMEOUT byla založena již v roce 1992 partou mladých kreativních designérů, kteří chtěli vytvořit oblečení pro volný čas zachycující kalifornský styl života plný slunce, pohody a radosti ze života. TIMEOUT vytváří přátelskou a cenově dostupnou módu především pro mladé lidi, kteří si chtějí užívat života plnými doušky. Toto vystihuje také samotný název značky TIMEOUT společně s heslem Feel Alive.

Velký úspěch značka TIMEOUT zaznamenala v roce 1995, kdy se díky své filosofii přenesené do módy rozšířila i do mnoha evropských zemí. Veškeré oblečení pro pány i dámy je vyráběno především z přírodních materiálů, jako je len nebo bavlna, aby jeho nošení bylo příjemné a maximálně pohodlné. Kolekce z dílny TIMEOUT nekopíruje rychle mizející módní trendy, snaží se být originální a zároveň nadčasová, aby oblíbené kousky sloužily ještě dlouho po sezóně.

V outletovém obchodě TIMEOUT ve Fashion Arena Outlet Center pořídíte starší kolekce se slevou až 70 %, zároveň zde však nakoupíte také outfity z aktuálních kolekcí s minimálně 30% úsporou. Oblečení a doplňky značky TIMEOUT se velmi snadno stanou vaším oblíbeným módním i životním stylem, kterého se nebudete chtít jen tak vzdát.

{phocagallery view=category|categoryid=740|limitstart=0|limitcount=0}