Loading color scheme

Legendární Jackův kamion konečně dorazí i do Čech!

{phocagallery view=category|categoryid=694|imageid=1954|float=left}Jack Daniel's Experience, zážitkový truck amerického typu pod značkou Jack Daniel's Whiskey, během své páté evropské tour poprvé zastaví v České republice. Jedinečnou příležitost vidět a navštívit ho budete mít na konci června na Prague City Festival.

Jack Daniel, zakladatel legendární americké palírny whiskey, měl blízko k hudbě, sám měl v Lynchburgu kapelu, která působila skoro dvacet let. A i dnešní hudební mágové a kapely se často k Jack Daniel's Whiskey hlásí. Jackův truck svou evropskou tour udržuje a dále podporuje vztahy mezi Jack Daniel's Whiskey a hudební světovou scénou. Již pátým rokem navštěvuje velké evropské festivaly, jako jsou anglický Leeds nebo maďarský Sziget. „Jsme velmi rádi, že letos dorazí legendární Jack Daniel's truck i k nám do České republiky a že se v celé své kráse ukáže právě na Prague City Festival. Ohromuje už svým vzhledem a navíc nabízí spoustu možností vyžití fanouškům nezaměnitelné whiskey Jack Daniel's. Věřím, že bude dominantou tohoto festivalu a účastníci se opravdu mají na co těšit," komentuje příjezd trucku Zuzana Frančáková, Jack Daniel's Brand Manager.

Jack Daniel's Experience truck vozí ve svých útrobách bar, barbecue gril, speciální VIP zónu pro kapely a novináře, která ale bude přístupná i veřejnosti, nebo odpočívací zónu, kde budou mít návštěvníci možnost přihlížet procesu přípravy whiskey Jack Daniel's. V herní zóně si pak kromě stolních fotbálků můžete zahrát třeba karetní hru Black Jack, a to o atraktivní ceny. Jack Daniel si potrpěl na design a módu, proto je i veškeré vybaveni trucku stylově zařízeno a jistě nadchne nejen fanoušky této whiskey s jemně kouřovou chutí.

Prague City Festival se koná ve dnech 29. a 30. června na Výstavišti v Holešovicích a představí se zde spousta hudebních hvězd. Program i účinkující najdete na http://cityfestival.cz/.