Loading color scheme

Modely značky TATIANA: novinka v sortimentu BeInStyle.cz

{phocagallery view=category|categoryid=664|imageid=1859|float=left}BeInStyle.cz, největší obchodní portál s luxusní módou u nás i na Slovensku, nově spolupracuje s ikonou českého módního nebe Tatianou Kováříkovou. modely této respektované návrhářky jsou tak nyní dostupné i ženám, které se nemohou vydat do jejího butiku v centru Prahy. Díky BeInStyle.cz je možné z aktuálních kolekcí vybírat a nakupovat prostřednictvím e-shopu, kdykoliv a kdekoliv.

Značka TATIANA od roku 1995 vytváří originální českou módu pro nejnáročnější. TATIANA znamená luxus, pohodlí a originalitu. modely vynikají ušlechtilým materiálem, perfektním střihem, jednoduchostí a zajímavým detailem. Dokáží jedinečným způsobem zvýraznit a podtrhnout ženskou osobitost.

Tatiana Kováříková obléká známé osobnosti, jako jsou Helena Vondráčková, Hana Zagorová, Monika Absolonová, Gábina Partyšová, Bára Nesvadbová, Zuzana Stivínová, Tereza Kostková, Jitka Čvančarová nebo Mahulena Bočanová, významné manažerky a podnikatelky. Jejími věrnými zákaznicemi je řada dalších žen, které si oblíbily nadčasovou, vysoce elegantní módu, která je díky čistým liniím lehce nositelná a snadno kombinovatelná.

Tatiana Kováříková se pravidelně účastní prestižních akcí spojených s módou, například podzimního Prague Fashion Weekendu. Často spolupracuje s filmovými tvůrci, nejnověji má za sebou premiéru úspěšného pokračování komedie Marie Poledňákové Líbáš jako ďábel. Její popularita a pracovitost je vidět na každém kroku a to doslova – 9. června bude řada žen pochodovat Prahou v růžové tunice, kterou Tatiana Kováříková navrhla pro Avon pochod na podporu boje proti rakovině prsu. „Po modelech značky TATIANA touží řada žen, ale ne všechny si je mohou koupit osobně, to se nyní změní. Je pro nás ctí, že jsme mohli naši nabídku rozšířit právě o tvorbu této přední módní návrhářky," dodává Michaela Hošková, majitelka BeInStyle.cz.

{phocagallery view=category|categoryid=664|limitstart=0|limitcount=0}