Loading color scheme

BONJOUR, PARIS!

{phocagallery view=category|categoryid=624|imageid=1757|float=left}Právě jsme otevřeli nový Levi's® Flagship Store přímo na pařížské Avenue des Champs-Élysées, jedné z nejznámějších a nejprestižnějších nákupních ulic světa. Paříž je hlavní město módy a kulturní epicentrum, proto je ideální branou k novým zážitkům se značkou Levi's®. Třípatrový store o 650 m2 je do detailů propracovaný v retro industriálnímu designu a dokonale doplňuje unikátní dědictví značky Levi's®. Navíc si tam v levisovém krejčovství, teprve čtvrtém na světě, můžete nechat upravit své oblíbené džínové kousky. Tento obchod je druhým největším v Evropě; větší je jen londýnský Levi's® Store na Regent Street.

Uvnitř najdete nejnovější řady v cool americkém stylu i bezkonkurenční výběr džínového oblečení pro všechny, včetně dámské kolekce revolučních džínů Levi's® Curve ID, ekologických džínů Levi's® Water

Nový store se navíc představí prezentací kulturního spojení mezi Francií a Spojenými státy – sérií společných akcí francouzských a amerických kulturních průkopníků. Po dva měsíce budou se značkou kreativně spolupracovat hudební legendy – Pedro Winter (aka Busy P z pařížské Ed Banger Records) a James Murphy z losangelské LCD Soundsystem/DFA Records, stejně jako streetoví umělci Mr. Andre z Paříže a Shepard Fairey z L.A. Pomocí své hudby a tematických instalací, ale také společně navrženou limitovanou edicí oblečení a sérií akcí, projekcí i interaktivních workshopů se podělí o svůj vztah ke svým zemím, kulturám a kreativnímu duchu.

Tak až pojedete do Paříže, stavte se! :-)

{phocagallery view=category|categoryid=624|limitstart=0|limitcount=0}