Loading color scheme

Léto se blíží – zhubněte nejen do plavek

{phocagallery view=category|categoryid=590|imageid=1654|float=left}Po optimálně tvarované postavě zatoužíme zpravidla s blížícími se horkými letními dny, které nás zbavují možnosti případné disproporce a nedostatky rafinovaně zakrýt vrstvami oblečení. A mnohdy právě v tuto chvíli přichází demotivující rozčarování. Navzdory pravidelným pohybovým aktivitám a úpravě jídelníčku se stále nedaří efektivně zhubnout.... Situace bezvýchodná naštěstí jen zdánlivě! Pomoci mohou moderní doplňky stravy s obsahem vysoce účinných látek, pozitivně působících na metabolickou výměnu.

Přírodním přípravkem pro odbourání podkožního a tělesného tuku, s mimořádně rychlým a silným účinkem, je nový Lipoxal Xtreme II. Extrakt ze zeleného čaje, guarany, plodů divokého pomeranče, ženšenu, zázvoru, z listů olivovníku a k tomu kakaový extrakt... Právě optimální kombinace vlastností těchto a dalších přírodních látek je základem složení doplňku stravy Lipoxal Xtreme II. A jak vlastně přípravek v těle funguje? Komplex extraktů termogenních látek (zelený čaj, guarana, kakao, zázvor) stimuluje tukový metabolismus a zvýšenou produkci tělesného tepla (Synefrin). L-karnitin hraje pozitivní roli v metabolismu tuků a tím pomáhá přeměňovat uvolněné tuky v energii. Komplex antioxidantů z kakaa a olivovníku spolu s výtažky z červeného ženšenu podporují krevní oběh, zmírňují stres a udržují vysokou mentální výkonnost.

Není divu, že Lipoxal Xtreme II má hned pět vysoce efektivních účinků proti tukovým tkáním. Podporuje metabolismus tukových buněk a tím pádem i spalování podkožního tuku. Zvyšuje významně výdej tělesného tepla a tím zrychluje tělesný metabolismus. Podporuje efektivní spalování kalorií při aerobním cvičení. Tlumí chuť k jídlu a tím snižuje celkový příjem energie z potravy. A také chrání buňky před škodlivým působením volných radikálů, díky obsahu silných antioxidantů.