Loading color scheme

Oslavte Den otců se skotskou whisky Grant’s

{phocagallery view=category|categoryid=589|imageid=1651|float=left}Stejně jako je v České republice oblíbený Den matek, tak i otcové u nás začínají slavit stále populárnější Den otců, který se tradičně oslavuje třetí červnovou neděli, tento rok připadá na 17. června 2012. Potěšte svého otce skotskou whisky grant's. Ať už je náruživým milovníkem whisky nebo si rád užije příležitostnou sklenku, Grant's je skvělý společník pro zvláštní příležitosti a zároveň ideální drink, jímž dokážete, jak moc si ho vážíte.

Především do povědomí mladší generace se dostává svátek Den otců, který se zatím u nás v českém kalendáři příliš neusadil. Připadá na třetí červnovou neděli a slaví ho muži zejména v USA, Německu, Rakousku nebo Skotsku. A právě ve skotském městě Glasgow se vyrábí whisky Grant's.

Úplně první oslava Dne otců se konala v americkém městečku Spokane ve státě Washington již 19. června 1910. V Česku zatím tento svátek příliš nezdomácněl, ale proč – tak jako každoročně vzdáváme hold našim matkám – bychom nemohli ocenit i otce? Tím pravým dárkem může být jedinečná whisky Grant's, a vy si tak společně nad sklenkou můžete v klidu popovídat a poděkovat mu za vše, co pro vás udělal.

Grant's je nejstarší skotská míchaná whisky, která se vyrábí podle původní receptury v rodinné palírně již 5 generací. Její charakter ji řadí mezi nejkvalitnější skotské míchané whisky. Pro Grant's whisky je typická čistá vůně s nasládlou ovocnou příchutí. Ostřejší sladové tóny vyvažuje banánová a vanilková sladkost končící jemným a pozvolným závěrem.

{phocagallery view=category|categoryid=589|limitstart=0|limitcount=0}