Loading color scheme

Dana Morávková fotila v Egyptě

{phocagallery view=category|categoryid=567|imageid=1608|float=left}Známá herečka Dana Morávková připravovala spolu s fotografkou Alžbětou Jungrovou v minulých dnech imageovou kampaň americké přírodní kosmetiky Pevonia Botanica pro sezónu jaro - léto. Focení se uskutečnilo ve spolupráci s cestovní kanceláří Blue Style v egyptské Hurghadě.

Dana Morávková, která reprezentuje značku Pevonia Botanica v České republice, se na focení těšila. „Příprava kampaně, se liší od mé obvyklé práce, takže je pro mne nesmírně milým vybočením a velmi si je užívám. Navíc spolupráce s Alžbětou je vždy mimořádně pohodová a příjemná. Jsem ráda, že reprezentuji značku, která pomáhá ženám být krásné a pěstěné. Trendem doby je přírodní kosmetika složená z ingrediencí, které pocházejí z moře, rostlin a minerálů. Proto jsem vlastně poznala přírodní kosmetiku Pevonia Botanica, která nabízí nejen elitní řadu wellness produktů, které jsou používány prestižními salóny po celém světě, ale také produkty pro domácí péči. Přípravky pro opalování jsem nyní vyzkoušela v Egyptě a opravdu je mohu doporučit."

Zatímco předchozí kampaně se fotily v ateliéru, tentokrát se po konzultacích s cestovní kanceláří Blue Style využilo prostředí nádherných lokalit hotelu Sentido Crystal Bay v egyptské Hurghadě a na překrásné pláži hotelu Magawish Swiss Inn.

Fotografka Alžběta Jungrová opětovnou spolupráci s Danou Morávkovou chválila: „Jsem ráda, když pracuji s lidmi, které jejich práce baví a přistupují k ní zodpovědně. A Dana je skvělá. Focení v Egyptě bylo navíc příjemné, i když jsme kvůli světlu vstávali před pátou hodinou ranní a moře ještě nebylo nejteplejší. Dana to ale vůbec nedávala najevo." Herečku líčila a česala známá filmová maskérka Jiřina Pahlerová.

Opálená pokožka je považována za symbol krásy. Vystavovat se slunci je nezbytné opatrně a chytře. Nedostatečná ochrana se odrazí na kvalitě pleti. Hrozí vrásky, ztráta pevnosti, pigmentové skvrny, a dokonce i rakovina kůže. Během letních měsíců je velmi důležité i dostatečná hydratace. Americká přírodní kosmetika Pevonia Botanica nabízí přípravky na opalování i dostatečnou hydrataci. Ligne Soleil vyhovuje náročným potřebám. Výrobky této řady jsou bohaceny o vitamíny E, C & B komplex, zelený čaj, squalin, kyselinu hyaluronovou, aloe a extrakt z vodní lilie, poskytuje vaší pleti efektivní obranu tím, že jí chrání, hydratuje, zchlazuje a opravuje.

Majitelka luxusního salónu Pevonia Botanica a distributorka této značky v ČR Pavlína Kučerová poznala tuto výjimečnou přírodní kosmetiku před pár lety na cestách do Spojených států a Maledivy a již tehdy ji zaujal příznivý poměr ceny a kvality v dokonalém souladu s nejnovějšími vědeckými metodami zpracování nejčistších přírodních ingrediencí. Jejich účinek je umocněn zpracováním, které využívá nejmodernější vědecké a technické poznatky. Výsledkem této spolupráce jsou unikátní produkty, které přináší viditelné výsledky. Před dvěma roky se tak v Praze objevilo první zastoupení značky Pevonia Botanica ve střední a východní Evropě. Nedávné dvouleté výročí působení v České republice využila majitelka salónu a distributorka značky Pevonia Botanica, paní Mgr. Pavlína Kučerová, k předání šeku pro Nadaci Dagmar a Václava Havlových Vize 97.

{phocagallery view=category|categoryid=567|limitstart=0|limitcount=0}