Loading color scheme

Lístky z mýtického stromu ginkgo-biloba – vaše jízdenka na cestu k lepší paměti a duševní svěžesti

{phocagallery view=category|categoryid=490|imageid=1398|float=left}Zahrádka, vnoučata, knížky, výlety... Každý má své vlastní představy, jak by chtěl prožít stáří, důchodový věk. Určitě v nich ale není místo na komplikace spojené se zapomnětlivostí, ztrátou sebekontroly, schopnosti logického myšlení, poruchy prostorové představivosti a orientace a další projevy počínající demence.

Demence postihuje přibližně 5-11 % osob starších 65 let a s věkem výskyt stoupá úměrně postupnému ubývání nervových buněk. Jak si udržet mozek co nejdéle v co nejlepší kondici? Nečekat na první příznaky a začít „trénovat" včas. Prověřeným tipem je luštění křížovek či sudoku, dokonce i počítačové hry prokazatelně zvyšují pohotovost a schopnost soustředit se. Dobrou volbou jsou také přírodní přípravky obsahující výtažky z ginko-biloba – legendárního „stromu života", jehož stáří se odhaduje na 200 milionů let! Extrakty z jeho listů se na posílení lidské paměti využívají už od 17. století. Kromě toho, že ginko pomáhá zvyšovat výkonnost mozku, navíc přispívá k celkovému prokrvení a mikrocirkulaci organizmu. V souvislosti s efektivní podporou duševní svěžesti se v poslední době často hovoří také o DMAE, což je látka, která patří mezi nootropika, mozkové nutridenty, kterým se pro jejich vlastnosti říká „potrava pro mozek". Podle dosavadních výsledků vědeckých výzkumů a studií se dá předpokládat, že DMAE pomáhá ke zvýšení výkonnosti mozkových funkcí, má pozitivní vliv na náladu člověka, a to bez nežádoucích účinků a bez rizika vzniku závislosti.

Jedinečnou kombinaci těchto dvou aktivních látek vydatně podpořenou ještě hořčíkem, minerálem dobře známým svou schopností posílit odolnost organizmu, imunitu, příznivě působit na nervový systém a svalové funkce, nabízí nový doplněk stravy Ginko Prim Max s DMAE. Hotový elixír mládí!

Nové složení Ginko Prim Max s DMAE přináší zpomalení vývoje změn spojených se stárnutím, pomáhá zvýšit výkonnost mozkových funkcí a zachovat kognitivních funkce (např. schopnost správného vnímání, zvýšené pozornosti, dobré paměti, myšlení a řeči) s přibývajícím věkem. Stačí užívat jednu tabletu denně.

GinkoPrim Max s DMAE pro ještě lepší paměť, koncentraci a mozkovou činnost.