Loading color scheme

Jaro velí: Do barev!

{phocagallery view=category|categoryid=473|imageid=1365|float=left}Oživte šedé ulice a předejte svému okolí trochu jarního optimismu pestrými a originálními doplňky. Nemusíte se nutně oblékat do reflexních barev a vypadat jako chodící zvýrazňovač. Stačí svůj outfit ozvláštnit jediným zábavným doplňkem a o pozornost máte postaráno. Jen málokomu totiž z klopy leze brouk tesařík nebo se mu okolo krku obtáčejí hadi. Inspiraci hledejte na Fler.cz.

Cvrlikají si o létě

Cvrlikající ptáci prý přivolávají jaro. Fešák od iloveyou jarem doslova hraje. Růžový kabátek a kameny Swarovski se možná neodvážíte vzít na sebe vy, on ale ano, díky tomu budou moci vaše outfity moci hrát barvami jara.

Vrabeček Ondra. Značka: iloveyou, 299 Kč, 

Omotáte si ho kolem... krku

Nákrčník, šála, náhrdelník...? Záleží na vaší fantazii a osobním stylu. Užitečný módní doplněk skvěle oživí jednoduchý svetr nebo kabátek, použít ho můžete i jako korále k letním šatům nebo tričku. V každém případě s Decoltem zaujmete okolí, to si můžete být jisti.

Decolt nákrčník barevný. Značka: LaPilou, 360 Kč, 

Nech brouka zářit

Kdyby takhle vypadali všichni brouci, nebylo by proč se jich bát. Brože hmyzáci od kudličky totiž vypadají, jako kdyby snědli duhu. Září všemi barvami (někteří i v noci) a osvěží tak každý outfit anebo třeba okoukanou kabelku.

Brož hmyzanda duhovka. Značka: kudlička, 250 Kč,

Náramkové gumičky

Když už jsme u barevných doplňků, nemůžeme vynechat gumičky. Ale ne ty do vlasů, ty náramkové! Že nevíte, co jsou to náramkové gumičky? Pak nakoukněte k denias a pochopíte.

Náramek barevný pruhovaný. Značka: Denias, 355 Kč,

Jaro bublá barvami

Bublinky je jméno nové kolekce Vuchu.style, kterou si užijí všichni, kdo se nebojí trochy extravagance a velké spousty barev. S těmito náušnicemi máte jistotu, že se vám nikdo nebude dívat jinam než na uši...

Náušnice – miluj bublinky. Značka: Vuchu.style, 195 Kč,

{phocagallery view=category|categoryid=473|limitstart=0|limitcount=0}