Loading color scheme

LINDEX VIP SHOPPING NIGHT - BUĎTE IN JAKO PRVNÍ

{phocagallery view=category|categoryid=440|imageid=1315|float=left}Milujete nakupování a vaší pozornosti neuniknou žádné novinky ze světa módy? Pak si rozhodně nenechte ujít jedinečnou akci Lindex VIP Shopping Night a skvělou příležitost seznámit se s exkluzivní kolekcí Holly & Whyte. Návrháři Lindexu v ní neopakovatelným způsobem spojují klasickou eleganci s nejaktuálnějšími trendy současnosti a přináší tak oblíbený koncept Modern Preppy: kombinaci vytříbené nadčasovosti, nestárnoucí ležérností a zároveň stylu typického pro dnešní dobu. Společnost Lindex kolekci zanedlouho exkluzivně uvede na český trh a vy můžete být u toho! Zúčastněte se Lindex VIP Shopping Night, která proběhne v úterý 20. března 2012 od 19:00 do 22:00 v prostorách prodejny Lindex v OC Chodov, Praha 4. Buďte jako první absolutně in s Holly & Whyte!

Na co se můžete těšit? Po vyčerpávajícím dni vás příjemně uvolní welcome drink a DJs. S výběrem nejlepších kousků a stylingem vám ochotně poradí módní experti. To však zdaleka není vše! Novou kolekci získáte s exkluzivní slevou ve výši 25 procent a k nákupu obdržíte skvělý dárek! Jediné, co pro svou účast musíte udělat, je zaregistrovat se na adrese www.lindexvipshopping.cz a vybrat si čas, který se vám pro návštěvu akce nejlépe hodí. Neváhejte, nabídka platí jen pro prvních 400 registrovaných zákaznic!

{phocagallery view=category|categoryid=440|imageid=1316|float=right}Kolekce Holly & Whyte je žhavou novinkou pro jaro 2012. Vyznačuje se moderním přístupem s duchem klasiky, nezapře také sportovní eleganci inspirovanou tenisem, jachtingem nebo golfem. To vše koření příměs ženskosti a glamouru. Díky nepřeberným možnostem stylingu, které oceníte během pracovního dne i ve volném čase, si snadno vytvoříte osobitý a nepřehlédnutelný look zvýrazňující vaši jedinečnost, šarm a radost ze života. Do barevných kombinací klasických barev s výraznými jarními odstíny a do množství roztomilých a precizně zpracovaných detailů se zamilujete. Dokonalý styl pak podtrhněte nápaditými šperky ze stejné kolekce. Holly & Whyte do vašeho šatníku vnese elegantní lehkost letního St. Tropez a dokáže vám, že krása a ženskost po vzoru Grace Kellyové nemusí být pouze nedosažitelným snem.

Lindex patří mezi přední evropské módní značky s dlouholetou tradicí: svou činnost zahájila již v 50. letech minulého století ve Švédsku. Původní zaměření na spodní prádlo se postupem času rozšířilo, a tak dnes Lindex nabízí též široký sortiment dámské módy, doplňků a dětského oblečení. Po roce 2000 se společnost začala úspěšně soustředit na dobývání nových trhů. Výsledkem jsou prodejny v řadě evropských zemí i na Blízkém východě. Tvůrčí tým představuje několikrát do roka nové kolekce odpovídající nejnovějším trendům, v prvotřídní kvalitě, přitom však za příznivou cenu. Značka Lindex klade důraz na ležérnost, pohodlí a kvalitní materiály, které zákazníci ocení především v běžném životě. Společnost na český trh vstoupila v roce 2007. Kromě Prahy se prodejny nachází v Brně, Ostravě, Liberci a dalších větších městech. V současné době Lindex provozuje v Evropě a na Blízkém východě přes 400 obchodů.