Loading color scheme

Flavamed – šumivá úleva

{phocagallery view=category|categoryid=436|imageid=1310|float=left}Zima je v plném proudu, sjezdovky čekají jen na vás a vy se těšíte, až si konečně odpočinete na svahu? Ledové zimní počasí však může slibovat nejen výborné zimní sportovní radovánky, ale také můžete prochladnout a onemocnět. Obzvláště při teplotních výkyvech, jenž nás čekají na konci února. Máme pro Vás řešení – šumivé tablety Flavamed. Když už se na vás nějaký bacil přilepí a vy se chcete zbavit protivného kašle, Flavamed vám přinese kýžený klid a úlevu.

Za bezkonkureční cenu získáte šumivé tablety Flavamed, jenž jako jediné na trhu obsahují účinnou látku Ambroxol. Ten má mnohonásobný účinek – snižuje přilnavost hlenu k sliznici, zvyšuje sekreci řídkého hledu a aktivuje očišťovací funkce dýchacích cest. Ambroxol má dále antioxidační a protizánětlivý účinek a usnadňuje průnik antibiotik do plicní tkáně.

Flavamed je velmi spolehlivým a kvalitním lékem proti vlhkému kašli, usnadňuje vykašlávání a celkově ulehčuje dýchání. Výhoda šumivých tablet spočívá nejen v síle účinnosti léku (rozpouští se beze zbytku), ale také také v rychlém nástupu jeho účinku (do 30 minut a trvá 6 až 12 hodin). Flavamed mohou užívat děti již od 12 let a díky lahodnému třešňovému aroma se příjemně užívá.