Loading color scheme

Je mnoho způsobů, jak si vychutnat Jacka… třeba v karamelce

{phocagallery view=category|categoryid=408|imageid=1165|float=left}V průběhu února poběží ve vybraných podnicích akce značky Jack Daniel's whiskey. Každý zákazník, který si objedná k pití whiskey z Tennessee, získá od personálu sladké poděkování za přízeň této prémiové značce: karamelový bonbon s pravou chutí whiskey Jack Daniel's. Je totiž mnoho způsobů, jak si vychutnat Jacka!

To, co dělá z Jack Daniel's whiskey unikát, je jeden výrobní proces navíc, a to pomalé překapávání kapku po kapce trubkami do třímetrové vrstvy uhlí z javo¬ru cukrodárného. Právě proto patří Jack Daniel's Tennessee whiskey do samostatné kategorie Tennessee whiskey, a nikoliv mezi bourbony. Příznivci značky vědí, co na chuti Jacka ocenit a proč ho pít.

Věrnosti si značka Jack Daniel's váží, a proto odměňuje sladkou karamelou všechny, kteří stejně jako Jack znají svou hodnotu, jdou vlastní cestou, zachovávají si nezávislého ducha a umí si vychutnávat život i kvalitní whiskey.

Podniky, kde za výběr té správné whiskey budete odměněni karamelou s pravou chutí Jack Daniel's, jsou označeny plakáty a stojánky.