Loading color scheme

Obchod se stylovými a hravými módními doplňky – Jam Store

{phocagallery view=category|categoryid=272|imageid=882|float=left}V Praze, v Rybné ulici č. 2, se v prosinci 2009 zabydlel obchod se stylovými módními doplňky – Jam Store. V obchodě je k dostání nejširší sortiment modelů legendárních amerických kabelek LeSportsac v České republice. V nabídce nechybí klasické modely kabelek a tašek, limitované návrhářské edice, ani různé praktické doplňky, o které LeSportsac každý rok doplňuje své kolekce. Aktuálně je to například Joyrich – kolekce vytvořená ve spolupráci s losangeleskou streetwearovou firmou, která hýří luxusními detaily jako jsou - potisk masivních zlatých řetězů, zlaté zipy, zlaté řetízky, hravé zvířecí potisky, lesklý prošívaný materiál a výrazně růžová barva.

Firma LeSportsac začala vyrábět své kultovní tašky v 70. letech minulého století, kdy se začal sport stávat módní záležitostí a sportovní oblečení se začalo objevovat také v každodenním životě. Svou pozici si tašky LeSportsac vybudovaly na široké nabídce velikostí a barev, ale hlavně kvalitou zpracování. Tašky jsou vyrobené z "rip-stop" nylonu, který se používal pro výrobu plachet na závodní jachty a padáky. Díky tomu jsou tašky téměř nezničitelné, nepromokavé a netrhají se.

Říká se, že nejméně jeden model vlastní každá Američanka. LeSportsac mají ve svém šatníku i známé celebrity jako například Gwen Stefani, Carmen Electra, Halle Berry nebo Catherine Zeta-Jones.

Kromě LeSportsac je k dostání v Jam Store designová láhev na vodu Bobble, designérský počin Karima Rashida. Láhev funguje na principu uhlíkového filtru, čistí vodu, je znovu plnitelná, tím pádem i ekologická a vyrábí se v několika velikostech a barvách.

Další značkou v Jam Store jsou Happy Socks – stylové ponožky a punčochy švédské produkce, vhodné pro každou příležitost. Pokud máte rádi veselé trendy vzory a barvy, ale i klasické jednobarevné kvalitní zpracování, jistě si vyberete ty své.

Obchod Jam Store sází na to, aby jeho celý sortiment byl ve stejném hravém a optimistickém duchu.

{phocagallery view=category|categoryid=272|limitstart=0|limitcount=0}