Loading color scheme

Gaia Mobili od ASSO–funkční romantika.

Všechny zájemce o bydlení v romantickém stylu zámeckých pánů nadchne a potěší nová kolekce koupelnového nábytku Gaia Mobili. Společnost ASSO ji dováží z Itálie. Výrobky se vyznačují elegancí a nadčasovým designem, který je při zachování plné funkčnosti povyšuje na umělecká díla. Tento starožitný nábytek je ručně vyroben z již jednou použitých materiálů, které jsou unikátní technologií chráněny proti destrukčním vlivům vlhka.

Prostředí koupelen je velmi náročné na odolnost použitých materiálů, které musí být vysoce rezistentní vůči vodě, plísním, chemikáliím i jiným vlivům. Tomuto trendu se nová kolekce Gaia Mobili plně přizpůsobila s vědomím, že i v té nejlepší koupelně se stejně jako v životě občas může stát nějaká nehoda. Proto, aby následky takových nepatřičností v našich koupelnách nebyly likvidační, jsou povrchy všech užitných předmětů Gaia ošetřeny speciálními technikami starých mistrů. Tím se zabraňuje vytváření skvrn po rozlitých kosmetických přípravcích a podobným nehodám. Vnější strany jsou napuštěny přípravkem s pravým včelím voskem. Používá se zásadně vyzrálé dřevo, u něhož nehrozí nežádoucí reakce na koupelnovou vlhkost, ale má všechny atributy pravé starožitnosti. U série Classic/ Rustic jsou např. zakonzervované cestičky od červotoče, což nejen deklaruje autentičnost materiálu, ale vytváří i ceněný starožitný prvek.

Doporučená údržba spočívá v občasném otření vlhkým hadrem, pravidelné impregnaci a dále už jen necháte pracovat čas. Originalita zpracování zařadí tento nábytek mezi trvalé součásti bytu, které stárnutím a patinováním získávají na kráse.

Základním předpokladem pro výběr nábytku bývá jeho design. V něm je invence italské kreativity nenahraditelná. Elegance tvarů i preciznost zpracování přináší nadstavbu prosté funkčnosti a nabízí tak zařízení pro opravdové romantiky. Vaše koupelna se stane šperkem vašeho domu.

Dominantou každé koupelny bývá zrcadlo. I na to myslí tvůrci vybavení do koupelen Gaia Mobili. Ručně zpracovaná zrcadla Gaia jsou unikátní použitím pravého stříbra na rubové straně. Princip této metody pochází od dávných benátských řemeslníků, kteří věděli, že stříbro zaručuje dokonalé a stálé zrcadlení po staletí. Před zrcadlem Gaia se bude každá žena cítit jako princezna a každý muž jako šlechtic.

Pro všechny milovníky starých a kvalitních věcí jsou navrženy jak celé sestavy, tak i solitérní kusy, jež jsou plně přizpůsobeny životu v 21. století užitností, estetikou i zpracováním.