Loading color scheme

Alice Bendová si oblíbila biokosmetiku

{phocagallery view=category|categoryid=189|imageid=574|float=left}Ztělesnění půvabu a tvář internetového obchodu Krasa.cz Alice Bendová nám prozradila, které produkty z tohoto e-shopu si momentálně nejvíc oblíbila. Mezi její favority patří třeba biokosmetika značky Lavera. Které přípravky jí učarovaly nejvíce?

Herečka a maminka dvou dětí se pustila do testování přípravků dostupných na portálu Krasa.cz a hned ji nadchnuly zejména organické produkty, kterými začala. Krém na ruce s bio divokou růží zařadila do svých každodenních rituálů. „Skvěle vyživuje, hned se vstřebá bez pocitu lepkavosti, na rukou nezůstává mastný povlak," pochvalovala si ho. Kosmetickou nadílku si ale samozřejmě nenechala jen pro sebe mandlový krém pro děti Baby & Kinder rázem s úspěchem vyzkoušela na obou svých potomcích: „Máme doma malou atopičku, která je náchylná ekzémy, nemůžu jí tedy mazat jen tak nějakým krémem. Po tomto krému se neosypává. Jednoznačně chválím." Své vlastní vnady se rozhodla pěstit pomocí kokosového biooleje lisovaného za studena, ale ještě před namazáním nenechala nic náhodě a olej pro jistotu rovnou ochutnala. „Moc mi chutnal. Jinak si ho ale dávám na dekolt, je výborný, jsem moc spokojená," uvedla použití přípravku na pravou míru.

Čestné místo v její koupelně momentálně zaujímá i sprchový krém BIO Pomeranč - BIO Rakytník. „Kromě toho, že se jím myji, ho používám i při holení nohou – je nejlepší, protože se po něm neosypávám jako po jiných přípravcích," velebila herečka snášenlivost mycího prostředku. „Všechny výrobky od Lavery jsou úžasné," shrnula svou spokojenost s touto značkou, když nám sdělovala, že od ní používá i oční krém a denní fluid. „Oční krém hezky vypne vrásky kolem očí, ale bez jakékoli pálivé reakce, jak se mi jinak občas stává. Používám umělé řasy, a tudíž musím kolem očí nanášet hodně šetrný přípravek. Takový je i denní krém, pleť je příjemně hydratovaná a neměla jsem mastný obličej," líčila Alice Bendová. Herečka však nezavřela ani na klasickou kosmetiku, na oči kromě krému od Lavery nadšeně používá i kaviárový oční liftingový krém od La Prairie: „Byl naprosto geniální, ten jsem spotřebovala hned a hned jsem si ho pak šla koupit znovu." V obličeji nezanedbává ani ošetření rtů, při němž nedá dopustit na Xim UP od Veld´s: „Dodává pocit výrazného vyhlazení drobných vrásek na rtech, rty byly jemnější." A protože sama nosí umělé řasy, o sérum na delší a hustší řasy Talika Lipocils Expert se podělila se svou sestrou: „Je naprosto nadšená. Má řasy na první pohled hezčí a lesklejší."

{phocagallery view=category|categoryid=189|limitstart=0|limitcount=0}