Loading color scheme

Darujte dárek s trvalou hodnotou, darujte špičkovou péči o zrak

{phocagallery view=category|categoryid=1411|imageid=4401|float=left}Vánoce jsou časem splněných přání, jejichž realizaci dosud bránil nedostatek času, odhodlání či peněz. Věnujte svým blízkým dárek, který zlepší kvalitu jejich života. Refrakční Centrum Praha nyní nabízí dárkové certifikáty na specializované vyšetření zraku, plastickou operaci víček nebo laserovou operaci očí za zvýhodněnou cenu.

Specializované vyšetření zraku ocení každý, komu záleží na jeho zdraví a preferuje včasnou prevenci. Minimálně dvě hodiny trvající pečlivé vyšetřování a soustředěné proměřování zraku může odhalit i záludné oční vady, které se nijak zásadně neprojevují, v důsledku však mohou být závažné – například keratokonus. Toto vyšetření můžete využít i jako předoperační vyšetření před refrakčním zákrokem. Cena poukazu za komplexní vyšetření zraku 1 000 Kč.

Plastická operace víček je řešením obtíží souvisejících s věkem danou ztrátou elasticity kůže, kdy dochází k poklesu kůže víček, ke vzniku kožních řas a „váčků", které mění výraz obličeje a v krajních případech mohou i omezovat rozsah zorného pole. Zákrok se provádí na horních nebo dolních víčkách, případně na obou současně, v místním znecitlivění a trvá přibližně 60 minut (podle rozsahu výkonu). Nadbytečná kůže je v potřebném rozsahu odstraněna a rána sešita. Cena poukazu za plastickou operaci horních nebo dolních víček 8000 Kč.

Do konce prosince 2013 je možné zakoupit dárkový certifikát na laserovou operaci všech základních dioptrických očních vad (krátkozrakost, dalekozrakost, astigmatismus) a to pomocí metod FEMTOLASIK s celkovou slevou 4 000 Kč nebo iDESIGN iLASIK s celkovou slevou 10 000 Kč. Právě letošní Vánoce tak mohou být pro člena rodiny, přítele či přítelkyni, kteří se neobejdou bez brýlí nebo kontaktních čoček, nezapomenutelným začátkem cesty k životu bez dioptrií a s tím souvisejících komplikací. Refrakční Centrum Praha k dárkovému certifikátu poskytuje i ojedinělou garanci. Pokud obdarovaný nebude při zevrubné vstupní prohlídce shledán vhodným adeptem na laserovou operaci očí, bude mu bez dalších podmínek vrácena celá částka, což v podobných případech nebývá běžné.