Loading color scheme

Tipy na vánoční dárky od mimmo.cz, které potěší každou maminku

{phocagallery view=category|categoryid=1373|imageid=4260|float=left}Vybírat můžete z kolekce kabelek Il Tutto, která byla navržena pro maminky, které hledají praktickou tašku se vzhledem exkluzivní kabelky. Kabelky Il Tutto jsou vybaveny termoobalem na dětskou lahvičku, přebalovací podložkou, malou průhlednou multifunkční taštičkou na zip a spoustou dalších kapes na drobnosti. Vnitřní podšívka jde snadno vyjmout a kabelka může být používána jako elegantní taška. Kabelky Il Tutto lze zavěsit na madlo kočárku nebo nosit přes rameno.

Novinkou této značky je model Frankie - přebalovací taška, která se hodí se tak pro všechny maminky sledující módní trendy. A ačkoliv kabela zvenku působí jako skvělý módní doplněk, její vnitřní vybavení je sestavené maminkám přímo na míru. Cena je 5.190 Kč.

Nejnovější kabelka Roma z dílny australské designérky Lucie Trinco je určena na každodenní nošení. Je vyrobena z úžasné jemné kůže a její nadčasový design se hodí ke každému módnímu oděvu.

K dostání je ve dvou barevných provedeních – čokoládová a světle hnědá za cenu 6.990 Kč.

Skvělý malý dárek pro naše nejbližší, který potěší oko dospělého i dítěte je luxusní střapec na karabince s typickým medvídkem Il Tutto. Střapec je možné použít jako klíčenku nebo jako přívěsek na kabelku. Stojí 790 Kč.

Britská značka Pink Lining představuje novou kolekci pro sezónu podzim/zima 2013. Hlavní roli v ní hrají fialové vážky, krémové mašle na mátovém podkladu a čmeláci. Všechny tři nové vzory jsou k dostání hned v několika provedeních. Yummy Yummy je vůbec nejpopulárnějším modelem této značky. Cena kabelky je 2.390 Kč.

Dalším praktickým dárkem, který ocení i tatínkové je přebalovací taška Melobaby.

Mimořádně praktická, skladná, lehká a krásná. Taková je Melobaby, taška na plenky a pohodlná přebalovací podložka zároveň. K dostání je za 895 Kč.

{phocagallery view=category|categoryid=1373|limitstart=0|limitcount=0}