Loading color scheme

Nejlepší volba pro vánoční dárek: kosmetika Physiogel

{phocagallery view=category|categoryid=1310|imageid=4060|float=left}Pokud již přemýšlíte o vánočních dárcích pro vaše blízké, přinášíme vám tip, kterým zajisté uděláte radost. Mezi vhodné dárky pod vánoční stromeček, které ocení nejen majitelky citlivé pleti, patří kosmetické produkty. Kosmetika značky Physiogel pomůže pokožku probudit a vyživit, zmírní pocit svědění a podráždění.

Lámete si hlavu nad výběrem vhodného dárku pro svoji maminku, babičku, manželku, přítelkyni nebo dceru? Kosmetické produkty patří mezi nejoblíbenější vánoční dárky a krémy značky Physiogel A.I., které jsou velmi vhodné pro ženy, jež mají citlivou pleť, jsou tou správnou volbou. Navíc pleť v zimním období vyžaduje speciální péči, proto bychom jí měli dopřát takové přípravky, které jí dodají dostatečnou hydrataci a vrátí jí přirozený a krásný vzhled.

Blíží se opět zima, která má na pokožku člověka značný vliv. Z neustálého chladného a mrazivého vzduchu je unavená, podrážděná, vysušená a celkově drsnější než po zbytek roku. Správnou volbou je pro toto období kategorie kosmetických přípravků značky Physiogel řady A.I.

Suchá a podrážděná pokožka je často důsledkem narušené ochranné lipidové bariéry kůže, která má za úkol udržovat vlhkost a pružnost pokožky. Pokud je ochranná lipidová bariéra kůže narušená, dochází k nadměrné ztrátě vody z kůže. Pokožka je poté suchá a zvyšuje se její citlivost na negativní vlivy venkovního prostředí. To může vést k jejímu podráždění a zvýšené citlivosti. Kosmetika Physiogel obsahuje lipidy, které napodobují lipidy přirozeně se vyskytující v kůži, a obnovuje a posiluje tak její přirozenou ochrannou bariéru. Pokožka je dlouhodobě hydratovaná a méně citlivá.

Physiogel A.I. krém (50 ml)

Krém pomůže okamžitě a dlouhodobě zklidnit citlivou a podrážděnou pokožku obličeje. Zmírňuje svědění a začervenání a je vhodný také pro pleť náchylnou k alergickým reakcím a pro jemnou dětskou pokožku. Physiogel A.I. krém má hypoalergenní a nekomedogenní složení, neobsahuje konzervační látky, parfemaci ani barviva. Je vhodný pro každodenní použití.

Orientační maloobchodní cena je 359 Kč.

Physiogel A.I. tělové mléko (200 ml)

Tělové mléko určené pro péči o citlivou, podrážděnou a svědivou kůži se do pokožky rychle vstřebává a je ideální k použití po celém těle.

Orientační maloobchodní cena je 389 Kč.

Physiogel odličovací gel (150 ml)

Odličovací gel pro každodenní péči o suchou a citlivou pokožku šetrně odstraňuje nečistoty a líčení z pleti. Díky komplexu látek zanechává pokožku hebkou a vláčnou, připravenou na následnou hydrataci. Nedráždí ani nevysušuje pokožku.

Orientační maloobchodní cena je 219 Kč.

Kosmetika Physiogel je bez parfémů, konzervačních látek, barviv a alergenů.

Všechny produkty značky Physiogel můžete zakoupit v lékárně.

{phocagallery view=category|categoryid=1310|limitstart=0|limitcount=0}